Cal passar pàgina i tornar a guanyar

L’Espanyol rep aquesta tarda (18:00 hores) la visita d’un Vila-real en hores baixes. Després de la derrota a Màlaga, els blanc-i-blaus necessiten una victòria que els retorni la confiança.

“Es tracta d’un rival directe per ocupar places europees”. Així qualificava José Carlos Garrido, l’entrenador del Vila-real, el que serà el seu contrincant aquesta tarda. Un partit sens dubte interessant que enfrontarà uns locals en molt bon estat de forma a casa i uns visitants que alguns s’atreveixen a dir que està en crisi. Les nombroses baixes i els dubtes que ja comencen a assenyalar Garrido fan que per als grocs, que fins la setmana passada es trobàvem en zona de descens, sigui una obligació millorar.

Pochettino arriba a l’encontre amb confiança en els seus jugadors, segur que la derrota a Màlaga va reforçar l’equip. El míster blanc-i-blau ha assegurar en la roda de premsa prèvia al partit que “ens trobarem amb un rival ferit, tocat en el seu orgull, però molt perillós”. I, efectivament, el Vila-real arriba després d’una derrota per 3-0 en l’Europa League contra el Manchester United, tot i haver guanyat el cap de setmana anterior al Rayo Vallecano. Els grocs, a més, no aconsegueixen una victòria a domicili des del 20 de març, fet que fa augmentar l’ansietat.

En el capítol de baixes, Pochettino només en tindrà una, tot i que d’enorme importància: Javi Márquez, que no s’ha recuperat a temps de les seves molèsties i està seguint un procés conservador per tal d’assegurar. Per contra, el tècnic perico ha inclòs en la convocatòria Javi López -que es va perdre el darrer partit per sanció- i Thievy, després que els problemes de disciplina el fessin tornar al filial: “nosaltres veiem aquest procés amb total normalitat”, ha declarat Pochettino. El Vila-real tindrà les absències de cinc homes destacadíssims, com són Cani, Camuñas, Senna, Zapata i Marchena. Els recupera a temps Marcos Rubén. Per tal de suplir aquestes baixes, Garrido ha convocat dos joves del filial. El tècnic del Vila-real ha defensat que sortiran “amb un onze que és capaç de guanyar l’Espanyol”.

En definitiva, el d’aquesta tarda serà un partit en principi assequible per a l’Espanyol, doncs es juga a Cornellà i s’enfronten a un rival que està passant per un mal moment. Les necessitats dels visitants, però, podrien portar-los a donar la sorpresa.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Christian, J. López, Raúl R., H. Moreno, Dídac, Forlín, Baena, Romaric, Verdú, Sergio García i Álvaro.
  • Betis: Diego López, Gaspar, Musachio, Gonzalo, Catalan, Borja Valero, Bruno, Hernán Pérez, De Guzmán, Wakaso i Joselu
  • Àrbitre: Fernández Borbalán (comitè andalús)
  • Hora: A les 18 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 6 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s