Competició fa justícia

El comitè ha retirat la targeta groga que el jugador de l’Espanyol Romaric va veure en el darrer partit contra el Màlaga

Aquesta tarda, el Comitè de Competició ha anul·lat la targeta groga que el passat cap de setmana va veure el migcampista de l’Espanyol Romaric per “jugar la pilota amb el braç, tallar la possibilitat de ser jugada per un adversari”. L’amonestació, molt discutida pels blanc-i-blaus, va suposar un penal en contra que els va fer perdre un partit que ja havien empatat. El Comitè ha argumentat que “de les imatges aportades no es desprèn amb nitidesa si la pilota arriba a topar amb el braç del jugador, però sí que es veu clarament com topa amb la cara del jugador amonestat, el que causa la lesió que apareix recollida a la prova documental que acompanya l’escrit”.

D’aquesta manera, tot i que la satisfacció no sigui plena en l’entorn blanc-i-blau pel que va suposar el penal, el recurs acceptat reconeix que l’àrbitre va cometre un error.

Article publicat a laJornada.cat el 2 de Novembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s