Competició fa justícia

El comitè ha retirat la targeta groga que el jugador de l’Espanyol Romaric va veure en el darrer partit contra el Màlaga

Aquesta tarda, el Comitè de Competició ha anul·lat la targeta groga que el passat cap de setmana va veure el migcampista de l’Espanyol Romaric per “jugar la pilota amb el braç, tallar la possibilitat de ser jugada per un adversari”. L’amonestació, molt discutida pels blanc-i-blaus, va suposar un penal en contra que els va fer perdre un partit que ja havien empatat. El Comitè ha argumentat que “de les imatges aportades no es desprèn amb nitidesa si la pilota arriba a topar amb el braç del jugador, però sí que es veu clarament com topa amb la cara del jugador amonestat, el que causa la lesió que apareix recollida a la prova documental que acompanya l’escrit”.

D’aquesta manera, tot i que la satisfacció no sigui plena en l’entorn blanc-i-blau pel que va suposar el penal, el recurs acceptat reconeix que l’àrbitre va cometre un error.