Torna l’efecte Cornellà

L’Espanyol rep la visita d’una de les revelacions d’aquest inici de temporada, el Betis de Pepe Mel i d’un Javi Chica que torna amb ganes d’agrair a l’afició blanc-i-blava el suport que li va donar.

Després de dues jornades amb victòries inesperades lluny de Cornellà, els homes de Pochettino tornen a casa, en un partit en el que rebran la visita d’un equip ascendit aquesta temporada, el Betis, que compta amb els mateixos números que els blanc-i-blaus dotze punts, quatre derrotes i quatre victòries. La situació dels dos equips, però, és completament diferent, si tenim en compte que els andalusos van estar al capdavant de la taula en les quatre primeres jornades, en les que no van perdre ni un punt, mentre que en els darrers partits no han aconseguit sumar cap dels dotze punts en joc. L’Espanyol, per la seva banda, arriba en un moment de confiança alta, després de dues victòries en el que era el punt dèbil dels catalans, els partits a domicili. Amb els sis punts aconseguits a Vallecas i a Santander, els homes de Pochettino han aconseguit allunyar els fantasmes que ja fa setmanes que assetjaven.

El Betis, que disputarà el seu primer partit a l’estadi de Cornellà-el Prat, arriba amb molts dubtes, després d’una setmana en la qual fins i tot s’ha començat a especular amb el futur del seu entrenador, Pepe Mel. El tècnic bètic ha assegurat que, encara que l’equip hagi comès errors en els darrers partits, el plantejament ha estat el mateix que ens anteriors encontres, i és el que presentarà davant l’Espanyol, tot i que “potser una mica més agressiu” per les crítiques rebudes. Els andalusos, doncs, podrien presentar alguns canvis en l’onze inicial. El que no ha canviat és la convocatòria de Pochettino, que ha cridat els mateixos homes que es va endur a Santander, després que Competició sorprengués tothom en retirar dimarts passat la cinquena targeta groga que Javi Márquez havia vist dissabte. Pochettino confia, a més, en el nou sistema plantejat des del partit del Madrid, que està donant bons resultats. L’únic canvi previst en l’equip titular és l’entrada de Jordi Amat, recuperat de les molèsties que li van impedir jugar el cap de setmana, i que substituirà Raúl Rodríguez d’inici.

Però, a part de la victòria, el que molts pericos desitgen és poder veure de nou un jugador que l’any passat va ser tan qüestionat per l’entrenador com admirat pel públic: Javi Chica. El de Sant Andreu torna a la que va ser casa seva amb ganes d’acomiadar-se de l’afició, com ell mateix ha assegurat, “des de la gespa”, ja que va marxar en el mercat d’estiu, després que els aficionats haguessin demanat la seva renovació per activa i per passiva.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Christian, J. López, Amat, H. Moreno, Dídac, Forlín, J. Márquez, Romaric, Verdú, Sergio García i Álvaro.
  • Betis: Castro, Chica, Amaya, Mario, Nacho, Iraney, Beñat, Juanma, Montero, Rubén Castro i Roque Santa Cruz.
  • Àrbitre: Teixeira Vitienes (col•legi càntabre)
  • Hora: A les 20 hores
  • Estadi: Cornellà-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 27 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s