Pochettino, l’entrenador amb millor conducta

El migcampista Javi Márquez, per la seva banda, no podrà ser present al partit d’aquest dijous contra el Betis, ja que el club no ha presentat el recurs necessari

Mauricio Pochettino ha rebut el trofeu Ramon Cobo com a tècnic amb millor conducta esportiva de la Lliga espanyola. Aquesta distinció és atorgada per la Federació Espanyola de Futbol als tècnics amb millor “esperit esportiu”, que transmeten diversos valors i “que han destacat pel seu comportament exemplar, la seva actitud correcta al llarg de tota la temporada”. El tècnic blanc-i-blau ha estat acompanyat a Madrid, on se li ha lliurat el trofeu, pel Director Esportiu del RCD Espanyol Ramon Planes. El lliurament l’han dut a terme el president de la RFEF i el seleccionador espanyol Vicente del Bosque.

Javi Márquez no jugarà aquest dijous

El partit contra el Betis d’aquest dijous comptarà ambla destacada absència de Javi Márqeuz que en el darrer partit contra el Racing de Santander va veure la cinquena targeta groga. El club ha decidir no presentar al·legacions per aquesta amonestació i el jugador veurà el partit des de la grada.