Pochettino, l’entrenador amb millor conducta

El migcampista Javi Márquez, per la seva banda, no podrà ser present al partit d’aquest dijous contra el Betis, ja que el club no ha presentat el recurs necessari

Mauricio Pochettino ha rebut el trofeu Ramon Cobo com a tècnic amb millor conducta esportiva de la Lliga espanyola. Aquesta distinció és atorgada per la Federació Espanyola de Futbol als tècnics amb millor “esperit esportiu”, que transmeten diversos valors i “que han destacat pel seu comportament exemplar, la seva actitud correcta al llarg de tota la temporada”. El tècnic blanc-i-blau ha estat acompanyat a Madrid, on se li ha lliurat el trofeu, pel Director Esportiu del RCD Espanyol Ramon Planes. El lliurament l’han dut a terme el president de la RFEF i el seleccionador espanyol Vicente del Bosque.

Javi Márquez no jugarà aquest dijous

El partit contra el Betis d’aquest dijous comptarà ambla destacada absència de Javi Márqeuz que en el darrer partit contra el Racing de Santander va veure la cinquena targeta groga. El club ha decidir no presentar al·legacions per aquesta amonestació i el jugador veurà el partit des de la grada.

Article publicat a laJornada.cat el 24 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s