El Balaguer derrota la Grana en un partit amb molt poc joc (0-1)

Un plantejament totalment defensiu dels visitants ha impedit que la Gramenet s’endugués la victòria

El partit de Can Peixauet d’aquest cap de setmana ha estat un dels més avorrits que es recorden aquesta temporada. Cap dels dos conjunts ha estat capaç d’arribar a l’àrea contraria amb perill, excepte en la jugada del golàs d’Ermengol, que ha permès al Balaguer endur-se els tres punts. El partit ha començat mogut i tot feia presagiar un bon matx. La primera aproximació ha estat a càrrec de Raventós, però la replica del Balaguer arribaria en la següent jugada.

Han estat uns primers minuts atractius, però també accidentats. Els dos equips s’han trobat amb un jugador menys al terreny de joc, després que Figuerola per part del Balaguer prengués mal i hagués de ser substitut, mentre que a la Grama, Molins ha hagut de ser atès per un cop a la cella. La Gramenet ho intentava, però la defensa balaguerina ha evitat que les poques ocasions dels locals acabessin prop de la porteria. El Balaguer també ha comptat amb les seves ocasions per marcar, com una rematada de cap de Benet que no ha donat problemes a Ramos.

El partit s’ha ensopit a partir d’aquell moment, amb una baixada de ritme que poc es podia imaginar als inicis del matx. La bona actuació defensiva dels visitants ha complicat molt les coses als de Ramon Moya. I així s’ha arribat al descans, amb una primera part que ha anat de més a menys, en la que tota la possessió ha estat pels locals però la gran majoria de les ocasions han caigut del bàndol del Balaguer a contracop.

A la represa, tot ha seguit com estava. L’esfèrica es movia de porteria a porteria, sense més perill que alguns xuts dèbils que no han anat a més. Caldria esperar fins al minut 78’ per veure l’únic gol del partit, un golàs nascut d’una recuperació de Roy al centre del camp que ha cedit a Ermengol per a que aquest efectués una magnífica vaselina que ha topat amb el pal abans de colar-se al fons de la xarxa. Era la primera aproximació amb perill real per a Ramos, que no ha hagut d’intervenir en tota la segona part.

A les acaballes del partit, ha quedat temps per a que Alcaraz s’autoexpulsés amb una entrada fora de lloc que li ha suposat la segona targeta groga del partit. En definitiva, un partit soporífer a Can Peixauet en el qual, tenint en compte el joc dels dos equips, un empat hauria estat el més just.

Fitxa tècnica:
  • Gramenet: Ramos, Gerard, Morales, Aitor, Pons, Molins, Toni (Isaac, ’61), Alcaraz, Manu (Gascón, ’73), Miralles i Raventós.
  • Balaguer: Nogues, Gabernet, Gerard Domingo, Egea, Dago, J. Garcia, Jonathan Fernandes, Benet, Ermengol, Figuerola (Adria Pons, ’10 (Isaac Solanes, ’73)), Roy (Salat, ’55)
  • Gols: 0-1 Ermengol (‘78)
  • Àrbitre: Gallardo Martínez. Ha amonestat amb targeta groga Borja per part de la Gramenet i Gerard Domingo i Dago per part del Balaguer. En el bàndol local, Alcaraz ha estat expulsat per doble targeta groga.

Article publicat a laJornada.cat el 23 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s