Han tornat les victòries (0-1)

L’Espanyol s’ha imposat per la mínima al Racing de Santander en un partit que suposa la segona victòria consecutiva dels blanc-i-blaus fora de casa i una injecció de confiança per als de Pochettino.

El partit d’aquesta novena jornada ha començat amb sorpreses al Sardinero. Jordi Amat ha estat descartat en el darrer moment per unes molèsties que han portat Pochettino a canviar l’alineació titular. Raúl Rodríguez ha estat l’escollit per substituir el de Canet, mentre que Forlín ha acompanyat Javi Márquez al doble pivot.

El Racing és penúltim i ha tornat a demostrar per què és així. Les ocasions de gol han estat comptades i el domini totalment blanc-i-blau. La primera arribada dels de Pochettino ha estat l’home de moda, Romaric, després d’una gran combinació amb Sergio García. seria el del Bon Pastor el que gaudiria de la següent ocasió, que marxaria directament a fora.

L’Espanyol s’ha mostrat, durant gran part del partit, molt més concentrat que el seu rival. Molt destacables novament Héctor Moreno i Dídac Vila per la solidesa del primer i les aportacions ofensives del de Mataró, que cada cop s’atreveix més en aquestes jugades. Avui era el dia dels defenses, i també Raúl Rodríguez que, en els seus primers minuts a la Lliga, ha demostrat per què l’any passant va acabar sent titular i que el tècnic por comptar amb ell en qualsevol moment.

La primera arribada del Racing a l’àrea de Cristian ha estat quan s’havien jugat gairebé vint minuts, en una rematada d’Stuani que el porter no ha tingut cap problema en aturar. Però les poques ocasions clares que s’han donat han estat totes per part dels de Pochettino. Només un xut llunyà de Diop ha pogut avançar els locals, però Cristian ha estat encertat en l’aturada.

A la represa, el partit s’ha trencat i, en els primers minuts, l’Espanyol ha perdut el control. Ho demostren les ocasions que han tingut els homes de Cuper en aquests minuts, que han donat feina a la defensa espanyolista. La millor ocasió per al Racing arribava al minut 9 quan Diop ha enviat l’esfèrica al travesser en el llançament d’una falta. Però calia aprofitar la confiança que la victòria contra el Rayo va donar la setmana passada a l’Espanyol, i quan encara no havia passat un quart d’hora de joc de la segona, Sergio García ha marcat el gol de la victòria després d’una molt bona passada de Joan Verdú d’esquenes a la defensa. La resta del partit s’ha caracteritzat per un Espanyol tancat en defensa, a l’espera d’un contraatac, i un Racing que es troba contra les cordes i encara no ha estat capaç de guanyar.

Una nova victòria dels de Pochettino, que no en sumaven dues de consecutives des del gener. Un bon punt de partida per aquests tres partits que jugaran en una setmana.

Article publicat a laJornada.cat el 22 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s