Ara toca repetir-ho

L’Espanyol viatja a Santander amb l’objectiu de repetir la victòria que el cap de setmana passat va aconseguir a Vallecas.

Després d’aconseguir la primera victòria fora de casa en mesos, l’Espanyol s’enfronta avui (18:00hrs.) a un Racing de Santander en hores molt baixes. Els càntabres arriben situats en la penúltima posició de la taula, amb només quatre punts aconseguits després de quatre empats Els blanc-i-blaus, per la seva banda, han agafat confiança amb la darrera victòria i arriben desens amb la meitat dels punts guanyats (9/18).

Aquest Racing enfronta una temporada molt difícil per les dificultats econòmiques que pateix. Esportivament, Héctor Cuper va ser l’escollit per donar confiança a l’afició, amb un equip que combina l’experiència d’homes com Munitis amb la joventut d’alguns homes de planter. Els partits de Cuper acostumen a ser defensius, tot i que la necessitat de guanyat comença a ser urgent, pel que es podrien esperar canvis. Pochettino, per la seva banda, ornarà a presentar l’equip que va donar bones sensacions davant del Madrid i bons resultats contra el Rayo Vallecano. La convocatòria del míster argentí no compta amb més novetats que l’absència d’un Thievy que ja va ser descartat en el darrer moment en l’últim partit.

En definitiva, s’espera un partit poc atractiu, caracteritzat per la manca de gol dels dos conjunts. Sens dubte, una oportunitat d’or per a que els homes de Pochettino esvaeixin, definitivament, qualsevol dubte que hi pugui haver sobre la qualitat de l’equip.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Racing: Toño, Francis, Álvaro, Bernardo, Cisma, Jaro, Diop, Adrián, Munitis i Stuani.
  • Espanyol: Cristian, Javi López, Amat, H. Moreno, Dídac, Forlín, Márquez, Romaric, Sergio García, Verdú i Álvaro
  • Àrbitre: Turienzo Álvarez (col•legi Catellà-Lleonès)
  • Horari: A les 18:00hrs.
  • Estadi: El Sardinero