Ara toca repetir-ho

L’Espanyol viatja a Santander amb l’objectiu de repetir la victòria que el cap de setmana passat va aconseguir a Vallecas.

Després d’aconseguir la primera victòria fora de casa en mesos, l’Espanyol s’enfronta avui (18:00hrs.) a un Racing de Santander en hores molt baixes. Els càntabres arriben situats en la penúltima posició de la taula, amb només quatre punts aconseguits després de quatre empats Els blanc-i-blaus, per la seva banda, han agafat confiança amb la darrera victòria i arriben desens amb la meitat dels punts guanyats (9/18).

Aquest Racing enfronta una temporada molt difícil per les dificultats econòmiques que pateix. Esportivament, Héctor Cuper va ser l’escollit per donar confiança a l’afició, amb un equip que combina l’experiència d’homes com Munitis amb la joventut d’alguns homes de planter. Els partits de Cuper acostumen a ser defensius, tot i que la necessitat de guanyat comença a ser urgent, pel que es podrien esperar canvis. Pochettino, per la seva banda, ornarà a presentar l’equip que va donar bones sensacions davant del Madrid i bons resultats contra el Rayo Vallecano. La convocatòria del míster argentí no compta amb més novetats que l’absència d’un Thievy que ja va ser descartat en el darrer moment en l’últim partit.

En definitiva, s’espera un partit poc atractiu, caracteritzat per la manca de gol dels dos conjunts. Sens dubte, una oportunitat d’or per a que els homes de Pochettino esvaeixin, definitivament, qualsevol dubte que hi pugui haver sobre la qualitat de l’equip.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Racing: Toño, Francis, Álvaro, Bernardo, Cisma, Jaro, Diop, Adrián, Munitis i Stuani.
  • Espanyol: Cristian, Javi López, Amat, H. Moreno, Dídac, Forlín, Márquez, Romaric, Sergio García, Verdú i Álvaro
  • Àrbitre: Turienzo Álvarez (col•legi Catellà-Lleonès)
  • Horari: A les 18:00hrs.
  • Estadi: El Sardinero

Article publicat a laJornada.cat el 22 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s