I ara, què?

“Aquesta victòria va per la del Madrid” és el que una servidora -i, potser, alguns més,- va pensar en acabar el partit que l’Espanyol va jugar el darrer cap de setmana a Vallecas.

Nou mesos després, es va acabar la maledicció i els homes de Pochettino van saber imposar-se lluny de Cornellà. I es va acabar també el que ja era a punt de ser vist com la següent maledicció, la dels ex de l’Espanyol que marcaven quan s’hi enfrontaven. Tamudo ho va intentar, però aquests companys el coneixen massa bé.

Però tot i que ja tinguem la criatura, aquesta victòria fora de casa que tant ens ha fet patir en la (quasi) eterna espera perquè arribés, encara queda un gran camí per endavant. I deixin-me que, tot i la injecció d’optimisme que el 0-1 a significat, em preocupi. I em preocupo per l’essencial complement de qualsevol victòria, el gol. On són els golejadors? Els darrers gols que em vénen a la ment els han marcat Héctor Moreno -central- i Romaric -migcampista.

El debat sobre la necessitat o no de fitxar un ‘9’ ja fa setmanes que dura i es va accentuant a mesura que ens acostem al mercat d’hivern. No seré jo qui expliqui a Planes el que ha de fitxat però, tal com hem canviat el plantejament fora de casa -que ja ha donat els resultats- podríem provar amb algun canvi a la davantera? Thivy? Potser Pandiani? Què ens podria aportar Weiss amb Sergio García com a home més avançat? Aquestes són preguntes que queden en l’aire i que, espero, trobin una resposta positiva un dia d’aquests.