I ara, què?

“Aquesta victòria va per la del Madrid” és el que una servidora -i, potser, alguns més,- va pensar en acabar el partit que l’Espanyol va jugar el darrer cap de setmana a Vallecas.

Nou mesos després, es va acabar la maledicció i els homes de Pochettino van saber imposar-se lluny de Cornellà. I es va acabar també el que ja era a punt de ser vist com la següent maledicció, la dels ex de l’Espanyol que marcaven quan s’hi enfrontaven. Tamudo ho va intentar, però aquests companys el coneixen massa bé.

Però tot i que ja tinguem la criatura, aquesta victòria fora de casa que tant ens ha fet patir en la (quasi) eterna espera perquè arribés, encara queda un gran camí per endavant. I deixin-me que, tot i la injecció d’optimisme que el 0-1 a significat, em preocupi. I em preocupo per l’essencial complement de qualsevol victòria, el gol. On són els golejadors? Els darrers gols que em vénen a la ment els han marcat Héctor Moreno -central- i Romaric -migcampista.

El debat sobre la necessitat o no de fitxar un ‘9’ ja fa setmanes que dura i es va accentuant a mesura que ens acostem al mercat d’hivern. No seré jo qui expliqui a Planes el que ha de fitxat però, tal com hem canviat el plantejament fora de casa -que ja ha donat els resultats- podríem provar amb algun canvi a la davantera? Thivy? Potser Pandiani? Què ens podria aportar Weiss amb Sergio García com a home més avançat? Aquestes són preguntes que queden en l’aire i que, espero, trobin una resposta positiva un dia d’aquests.

Article original publicat a laJornada.cat el 20 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s