Humor, somriures i retrobaments, protagonistes del #rcdeandtuits

La temporada futbolística ha havia començat i era qüestió de temps que ho fes la dels #rcdeandtuits. Aquest dilluns, 10 d’octubre, es reunien a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm una gran colla de pericos que no es van conèixer a Cornellà, sinó via Twitter. La xarxa social i l’Espanyol són els elements clau d’una trobada que ja ha esdevingut fonamental en l’agenda de tots els seus participants.

Aquest cop, en la quarta entrega dels #rcdeandtuits, la cosa anava d’humor, somriures atacs de riure. Els convidats, d’excepció: els pericos Sergi Mas (@SergiMAs) i Manel Lucas (@manel_lucas) i, per primera vegada en la curta història d’aquestes trobades, un culer, Dani Pérez (@daniperezweb). L’humor corria del seu compte, però també de tots els assistents que, amb les seves aportacions, van convertir Twitter en el centre de totes les mirades.

Malgrat tot, també algun incident, com la impossibilitat de ‘piular’ de tots aquells que normalment ho fan amb una Blackberry -el servei de les quals havia caigut-, que es van convertir en l’objectiu de totes les bromes.

Però, com en qualsevol reunió de pericos, el tema principal és l’Espanyol, Manel Lucas, que va arrancar les rialles de tothom amb la seva imitació de Francisco Franco, va assegurar, en contra del que tothom podia pensar, que “Ser de l’Espanyol és un avantatge, perquè destaques” i va afegir: “no em plantejo per què algú hauria d’amagar que és de l’Espanyol”. Sergi Mas també va fer riure els assistents, fins i tot el seu company Dani Pérez, però va tenir temps d’opinar sobre temes seriosos.

Amb una anècdota en va tenir prou per a que tots entenguessin la seva disconformitat amb les decisions del president de la LFP, José Luis Astiazarán, i amb cànon imposat a les ràdios, però va defensar el paper de Catalunya Ràdio en sentenciar que “si qualsevol altre hagués tingut l’oportunitat, també ho hauria fet”.

Com deia el presentador de l’acte (@escolano), “si no tenim humor, poques coses més ens queden”. Així, els pericos van riure i van fer riure, amb el primer concurs de monòlegs de l’Espanyol que es va encetar ahir. I si l’humor no és el seu fort, sempre els quedarà la satisfacció d’haver aconseguit que per una nit Barcelona fos més blanc-i-blava i que, a les 21:45hrs, #rcdeandtuits ja for trending topic a la ciutat comtal.

Article publicat a laJornada.cat l’11 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s