El #rcdeandtuits, premiat pel seu èxit

La trobada entre pericos tuiters, que ja ha esdevingut un acte clau en l’agenda dels aficionats blanc-i-blaus, ha rebut un reconeixement per la seva mobilització de públic mitjançant xarxes socials

Des de la primera edició del #rcdeandtuits, la resposta de la get i el seguiment que se’n va fer ja van fer veure que era una iniciativa amb un gran futur. Pocs mesos després, la reunió entre els pericos de Twitter ha rebut el Premi Especial STIC.CAT dels Premis Bloc de Catalunya 2011, tant per l’èxit i difusió de la iniciativa com per haver mobilitzat tota aquesta gent mitjançant les xarxes socials.

El premi ha estat atorgat per la Societat de Tecnologia i Coneixement, associació que pretén generar interactivitat i innovació en la llengua i la cultura catalanes, a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El primer #rcdeandtuits es va celebrar el passat 4 d’abril, amb la presència d’alguns jugadors del primer equip, i va gaudir de tant èxit que ja se n’han celebrat dues edicions més. La quarta trobada entre els pericos tuiters també té data, i tindrà lloc el proper 10 d’octubre a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, tot i que encara estan per confirmat alguns detalls com els convidats a l’acte.