El #rcdeandtuits, premiat pel seu èxit

La trobada entre pericos tuiters, que ja ha esdevingut un acte clau en l’agenda dels aficionats blanc-i-blaus, ha rebut un reconeixement per la seva mobilització de públic mitjançant xarxes socials

Des de la primera edició del #rcdeandtuits, la resposta de la get i el seguiment que se’n va fer ja van fer veure que era una iniciativa amb un gran futur. Pocs mesos després, la reunió entre els pericos de Twitter ha rebut el Premi Especial STIC.CAT dels Premis Bloc de Catalunya 2011, tant per l’èxit i difusió de la iniciativa com per haver mobilitzat tota aquesta gent mitjançant les xarxes socials.

El premi ha estat atorgat per la Societat de Tecnologia i Coneixement, associació que pretén generar interactivitat i innovació en la llengua i la cultura catalanes, a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El primer #rcdeandtuits es va celebrar el passat 4 d’abril, amb la presència d’alguns jugadors del primer equip, i va gaudir de tant èxit que ja se n’han celebrat dues edicions més. La quarta trobada entre els pericos tuiters també té data, i tindrà lloc el proper 10 d’octubre a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, tot i que encara estan per confirmat alguns detalls com els convidats a l’acte.

Article publicat a laJornada.cat el 2 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s