Arriba un dels partits de l’any a Cornella

L’Espanyol rep la visita d’un Madrid que, tot i estar en hores baixes, és la ‘bèstia negra’ de Pochettino, que no ha aconseguit cap bon resultat contra ells com a entrenador.

Cornellà viurà, aquesta nit (22.00 h.) un dels partits mes difícils als que es pot enfrontar, amb la visita del Madrid al camp dels blanc-i-blaus. Les estadístiques no fan preveure una gran nit per als de Pochettino que, d’ençà que és entrenador, no ha aconseguit marcar cap gol ni guanyar cap partit als madridistes. Tot i així, els de Mourinho arriben en un mal moment de forma, després que hagin iniciat la temporada amb mal peu. Destaquen entre els seus resultats la derrota al camp del llevant per un gol a zero i un empat sense gols al camp del Racing de Santander.

Els dos conjunts arriben al seu partit amb baixes importants. En el cas dels visitants, Carvalho s’ha sumat a les ja conegudes baixes de Pepe, Di Maria, Benzema i Coentrao. Pochettino ha perdut a darrera hora Álvaro Vázquez, que ahir no es va poder entrenar per un procés febril. La baixa del badaloní se suma a la de Jordi Amat i Walter Pandiani, expulsats en el darrer partit contra el Llevant. Les absències d’aquests homes han fet entrar a la convocatòria el jove del filial Cristian Alfonso.

En la prèvia del partit, els elogis dels dos tècnics han estat una constant. Mourinho ha assegurat que l’Espanyol, “amb un pressupost que no és dels més importants de la competició, sempre hi és, sempre procuren oferir bon joc” i no ha dubtat en qualificar de “fantàstica” la gestió esportiva dels blanc-i-blaus. El partit de demà representarà la tornada a Cornellà de Callejon, al que el tècnic portuguès també s’ha referit: “quan parla de l’entrenador i l’afició s’acaben els dubtes; són un bon equip, serà un partit diferent dels de Llevant i Santander, que van ser d’una sola direcció”.

Pochettino s’ha mostrat tranquil tot i la baixa a darrera hora d’Álvaro Vázquez i ha afirmat que “tenim un planter en el qual qualsevol pot substituir qualsevol i anirem amb la mateixa idea, encara que canviïn els noms a la convocatòria”. Conscient de la dificultat del matx, l’argentí assegura que “cal estar a un nivell molt alt i que tot surti bé per tenir una possibilitat de fer alguna cosa, perquè davant tenim no només un dels millors equips, sinó unes individualitats que són de les millors del món”. No obstant això, segueix la línia dels seus jugadors en tant que no amaga les ganes de guanyar els blancs: “si el Madrid juga a la contra, intentarem contrarestar-los, sense perdre mai la nostra identitat: hi ha una diferència abismal de pressupostos però no per això, buscarem excuses si no guanyem dema”.

Un partit, en definitiva, que es presenta molt complicat per als blanc-i-blaus. L’equip s’encomanarà a l’esperit de cornella i les ales que els dóna una afició que, encara que ja molesta per les hores dels partits que està jugant el seu equip, una vegada mes no fallarà.

Article publicat a laJornada.cat el 2 d’Octubre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s