Sandro Rosell: “Estem donant un exemple de valors al món sencer”

En el seu discurs d’inici en l’Assemblea de Socis del Barçam el president blaugrana ha destacat l’èxit de la seva gestió en totes les àrees del club i ha defensat els seus projectes de futur, amb alguna menció a la directiva anterior

En una Assemblea de socis especial, en un dia festiu a Barcelona com és la Mercè, Sandro Rosell ha volgut destacar l’excel•lència del Futbol Club Barcelona i com la seva Junta Directiva ha aconseguit mantenir l’alt nivell amb el que va heretar el club: “arribar és difícil, però mantenir-se encara ho és més, i per això estem fent un esforç”. l repàs del president ha inclòs tant l’àrea esportiva com l’econòmica, institucional, social i de la fundació.

El president blaugrana ha assegurat que la darrera temporada del Futbol Club Barcelona, la primera de la seva Junta Directiva, ha estat la més exitosa de la història de l’entitat: “estem vivint un moment històric en el club, i no només pels resultats, sinó pels valors que transmetem; estem donant un exemple al món”. Per tal de defensar la gestió esportiva del darrer any, Rosell ha presentat un emotiu v´deo en el que es mostraven els èxits blaugranes en tots els esports -no ha dubtat en assegurar que el Barça seguirà sent un club poliesportiu, amb seccions amateurs. Però, tot i els èxits, el Barça ha patit alguns canvis en els jugadors del primer equip de futbol. Segons Sandro Rosell, “quan vam arribat, la nostra idea no era canviar el que funcionava”, però els consells dels tècnics van portar a tirar endavant algunes operacions. De cara al futur, però, “la manera de ser i de fer del nostre club és portar jugadors de la casa, que senten els colors i que són criats i formats per la nostra joia, la Masia”.

Pel que fa a l’àrea econòmica, la gestió de la Junta Directiva de Rosell ha augmentat el capital de 415 a 473 milions d’euros degut, segons el president blaugrana, a una poderosa campanya de màrqueting unida a les finals que s’han jugat durant la temporada i que han augmentat els ingressos de l’entitat. Sandro Rosell s’ha mostrat orgullós d’aquestes dades i ha assegurat que “com diuen els economistes, créixer o morir: o creixem o ens avançaran”. En referència als beneficis, els càlculs de la Junta Directiva estimen que, després de l’augment d’aquest any de -80 a -9, l’any que ve els comptes es situaran en 20 milions de beneficis.

Sandro Rosell ha volgut fer èmfasi en el patrimoni dels blaugranes, que ha centrat en el que ha anomenar al llarg de tot el seu discurs “la nostra joia”: la nova Masia. Però el patrimoni no es limita aquí, sinó que el club posseeix terrenys a quatre zones de Catalunya: Les Corts -en la que ha destacat la no venta del terreny del Miniestadi-, Sant Joan Despí, Viladecans i Can Rigal. Les dues darreres zones, però, no estan destinades a cap exercici en concret, de manera que no permeten grans actuacions.

Finalment, pel que fa a les àrees social i institucional, el president ha fet èmfasi en la possibilitat que la seva Junta ofereix als socis de dir la seva i participar en la gestió del club.

Article publicat a laJornada.cat el 24 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s