Cornellà ha de portar la victoria

L’Espanyol rep la visita del Getafe aquesta nit, en un partit que hauria de retornar la confiança als homes de Pochettino

L’Espanyol rep la visita del Getafe aquest vespre (20:00) en una cinqueña jornada de Lliga que toca entre setmana. Els blanc-i-blaus arriben despres d’una dolorosa derrota el cap de setmana passat al camp del Saragossa, de manera que guanyar contra els madrilenys significaría una injeccio de confianca molt important.

Cap dels dos equips arriba en un gran moment, després de la ja esmentada derrota blanc-i-blava a Saragossa i amb un Getafe que només ha aconseguit sumar un punt des de l’inici del campionat. Els de Luis Garcia Plaza, a més, presenten mals resultats fora de casa. Això, combinat amb el gran paper dels de Pochettino a Cornella, hauria de posar les coses fàcils als locals.

Però no tot són bones notícies per als catalans. El Getafe, que aquest estiu ha incorporat una gran quantitat de jugadors –com Dani Guiza o el vell conegut espanyolista Albert Lopo- recupera dos homes importants, com són Diego Castro i Michel, després que els dos s’hagin recuperat de les seves lesions. Pedro León, per la seva banda, serà dubte fins a darrera hora.

La situació dels de Pochettino és la contrària. El tècnic argentí perd per aquest partir Javi López, després que el lateral fos expulsat en el matx contra el Saragossa del cap de setmana passat. Ernesto Galan serà l’encarregat de substituir-lo aquest vespre, tot i que ni el mateix jugador es mostrava segur de la seva titularitat. D’altra banda, Joan Verdú serà dubte fins al darrer moment pel cop que va rebre en el darrer partit, tot i que ha entrat en la convocatòria. Si no arribes a temps, Thievy, que podria rebre un contracte professional en els pròxims dies, apunta a la titularitat.

Un altre cas és el de Carlos Kameni, que es queda fora de la convocatòria per tercera jornada consecutiva. Aquest cop, però, Mauricio Pochettino ha decidit no buscar excuses i ha declarat que “la decisió és purament esportiva”. El míster blanc-i-blau arriba al partit confiat, després del que considera una injusta derrota: “els últims 45 minuts a Saragossa m’han deixat tranquil; l’equip té caràcter i pot revertir situacions complicades”. Aquest vespre Cornella tornarà a lluitar per tres punts que segueixen resistint-se fora de casa.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
  • Espanyol: Christian, Galán, Amat, Héctor Moreno, Dídac, Baena, Javi Márquez, Verdú, Sergio García, Weiss i Álvaro
  • Getafe: Moya, Miguel Torres, Cata Diaz, Lopo, Masilela, Lacen, Joan Rodriguez, Pedro Leon, Casquero, Diego Castro i Miku.
  • Àrbitre: Undiano Mallenco (col·legi navarrès)
  • Horari: A les 20 hores
  • Estadi: Cornella-el Prat

Article publicat a laJornada.cat el 22 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s