Albín ja ha passat per quiròfan

El jugador ha estat operat aquesta matinada i estarà de baixa uns tres mesos

Juan Albín ja ha estat operat aquesta matinada de la lesió que va patir en el darrer partit contra l’Athletic Club en el recte anterior de la cama dreta, i que les proves posteriors van demostrar que també afectava el tendó. Després d’una visita amb el doctor Ramon Cugat, van decidir que l’operació es realitzés durant la matinada. Albín haurà de quedar-se uns dies a l’hospital Quirón de Barcelona per després començar la rehabilitació. A partir d’ara, s’estima que el tems de recuperació sigui d’uns tres mesos.

Article publicat a laJornada.cat el 13 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s