Albín haurà de ser operat

L’uruguaià, que ahir va haver d’abandonar el terreny de joc pocs minuts després que comencés el partit, podria passar pel quiròfan aquesta matinada

Les proves mèdiques que aquesta tarda s’han realitzat a Juan Albín confirmen que les molèsties per les que ahir va haver d’abandonar el partit contra l’Athletic són conseqüència d’una lesió al recte anterior de la cama dreta, en la que el tendó també s’hauria vist afectat, per la qual cosa el jugador haurà de ser operat.

Juan Albín s’ha de trobar en les properes hores amb el doctor Ramon Cugat per decidir quan passa per quiròfan tot i que no descarta que l’operació sigui aquesta propera matinada. Després de l’operació, s’estima que Albín hagi d’estar entre dos i tres mesos de baixa per recuperar-se.

Article publicat a laJornada.cat el 12 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s