Vladi Weiss: “Quan vaig saber de l’interès de l’Espanyol no vaig pensar en res més”

El davanter eslovac, presentat aquest matí, arriba cedit del Manchester City per una temporada amb opció de cessió per una següent

Vladimir Weiss, ‘Vladi’ com prefereix que l’anomenin, ha començat la seva roda de premsa de presentació dirigint-se als periodistes en català: “Bon dia, estic content d’estar a l’Espanyol”. L’eslovac, que ja tenia un contracte gairebé signat amb el Dinamo de Kiev quan va saber de l’interès de l’Espanyol per ell, assegura que “quan era petit, jugar a la Lliga espanyola era el meu somni i tan bon punt vaig saber de l’opció de l’Espanyol, no vaig pensar en res és”. El davanter destaca la història que té l’Espanyol i es mostra il·lusionat per “poder formar-ne part”. Weiss ja va parlar amb Pochettino en el moment que va signar el seu contracte. Destaca del míster blanc-i-blau que “tot i ser molt jove, és un entrenador amb molta experiència”, que des del primer moment li va traslladar una gran confiança en ell: “he de demostrar que va ser una bona opció escollir-me per venir a l’Espanyol”.

Sobre la propera temporada, el nou davanter perico assegura que “pot ser un gran any i una de les millors experiències de la meva carrera”. Li encanta la Lliga espanyola, que considera “la millor lliga del món”. Amb només 21 anys, Vladi Wess diu haver “complert el seu somni” en arribar a Barcelona.