Vladi Weiss: “Quan vaig saber de l’interès de l’Espanyol no vaig pensar en res més”

El davanter eslovac, presentat aquest matí, arriba cedit del Manchester City per una temporada amb opció de cessió per una següent

Vladimir Weiss, ‘Vladi’ com prefereix que l’anomenin, ha començat la seva roda de premsa de presentació dirigint-se als periodistes en català: “Bon dia, estic content d’estar a l’Espanyol”. L’eslovac, que ja tenia un contracte gairebé signat amb el Dinamo de Kiev quan va saber de l’interès de l’Espanyol per ell, assegura que “quan era petit, jugar a la Lliga espanyola era el meu somni i tan bon punt vaig saber de l’opció de l’Espanyol, no vaig pensar en res és”. El davanter destaca la història que té l’Espanyol i es mostra il·lusionat per “poder formar-ne part”. Weiss ja va parlar amb Pochettino en el moment que va signar el seu contracte. Destaca del míster blanc-i-blau que “tot i ser molt jove, és un entrenador amb molta experiència”, que des del primer moment li va traslladar una gran confiança en ell: “he de demostrar que va ser una bona opció escollir-me per venir a l’Espanyol”.

Sobre la propera temporada, el nou davanter perico assegura que “pot ser un gran any i una de les millors experiències de la meva carrera”. Li encanta la Lliga espanyola, que considera “la millor lliga del món”. Amb només 21 anys, Vladi Wess diu haver “complert el seu somni” en arribar a Barcelona.

Article publicat a laJornada.cat el 8 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s