Nova versió dels capitans de l’Espanyol

La sortida de Luis García ha comportat, no només el fitxatge de Pandiani, sinó també la seva entrada com a quart capità

Fa poc més de dues setmanes s’escollien els quatre capitans del RCD Espanyol. El representant dels jugadors passava a ser Luis García, seguit per Cristian Álvarez, Joan Verdú i Javi Márquez. Amb la marxa de l’asturià a Saragossa, el vestuari s’ha vist obligat a designar un nou capità. Cristian Álvarez, com s’esperava, ha passat a ser el primer capità, mentre que el darrer fitxatge, Walter Pandiani, que havia estat a l’Espanyol en la temporada 2006-2007, agafa el rol de quart capità. Tal com s’afirma des del club, l’entrada de Pandiani al quartet de capitans respon la demostració “d’una absoluta implicació amb l’equip i amb el projecte esportiu i ha assumit el nivell d’exigència i experiència que s’espera que pugui aportar aquesta temporada”.

Article publicat a laJornada.cat el 6 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s