Nova versió dels capitans de l’Espanyol

La sortida de Luis García ha comportat, no només el fitxatge de Pandiani, sinó també la seva entrada com a quart capità

Fa poc més de dues setmanes s’escollien els quatre capitans del RCD Espanyol. El representant dels jugadors passava a ser Luis García, seguit per Cristian Álvarez, Joan Verdú i Javi Márquez. Amb la marxa de l’asturià a Saragossa, el vestuari s’ha vist obligat a designar un nou capità. Cristian Álvarez, com s’esperava, ha passat a ser el primer capità, mentre que el darrer fitxatge, Walter Pandiani, que havia estat a l’Espanyol en la temporada 2006-2007, agafa el rol de quart capità. Tal com s’afirma des del club, l’entrada de Pandiani al quartet de capitans respon la demostració “d’una absoluta implicació amb l’equip i amb el projecte esportiu i ha assumit el nivell d’exigència i experiència que s’espera que pugui aportar aquesta temporada”.