Coro s’acomiada de l’afició perica

El banyolí ha decidit acomiadar-se dels aficionats de l’Espanyol, després que no li fos possible fer una roda de premsa de comiat

Ferran Corominas, un dels jugadors sortits del planter de l’Espanyol, ha decidit escriure una carta a la que ha estat la seva afició durant tots els anys en què ha estat professional fins ara. El de Banyoles va deixar de formar part del club blanc-i-blau el passat 31 d’agost i al matí següent ja era presentat com a jugador del Girona. Després d’haver acabat força malament amb l’entitat perica -va estar entrenant al marge de l’equip durant les darreres setmanes- Coro no ha tingut temps d’acomiadar-se d’una afició que fins a l’últim moment li ha fet costat mitjançant una roda de premsa. És per això que el jugador banyolí ha decidit adreçar-s’hi per mitjà de la següent carta:

Amics pericos,

El motiu d’aquesta carta és que no volia sortir del club sense acomiadar-me d’aquesta magnífica afició que sempre m’ha recolzat en els bons moments i en els què no ho han estat tant. Estic trist i emocionat perquè han estat molts anys junts i no volia que arribés el moment de dir adéu, i a més, tal i com s’ha produït, però aquest moment arriba tard o d’hora i ara comença una nova etapa que afronto amb moltes ganes i il·lusió.

Els últims mesos en el club han estat bastant desagradables per a mi. No obstant això, aquesta situació també m’ha fet veure que hi ha moltíssima gent que m’estima i em recolza.

Han estat 10 anys plens de moments inoblidables i també de circumstàncies realment dures. Em considero un gran afortunat d’haver estat integrant i protagonista de l’equip que va guanyar la Copa del Rei en 2006, la salvació in extremis contra la R. Societat en 2006 i la final de la UEFA en 2007. Desgraciadament, també he viscut el moment més dur de la meva vida: quan Dani Jarque va morir… Mai t’oblidaré amic!

Analitzo la meva trajectòria en el club i realment estic molt satisfet de tot el que he aportat com a jugador i com a persona. Sense dubtar-ho tornaria a viure tots aquests anys i faria el mateix que he fet. M’he esforçat al màxim i ho he donat tot per aquest club perquè sempre he estat periquito i ho seguiré sent. El sentiment perico sempre el portaré amb mi.

Sense més, m’agradaria agrair-vos tot el suport i l’afecte que m’heu aportat. Estic segur que sense vosaltres no hagués estat el mateix.

A reveure

Després de passar deu anys a l’Espanyol -entre el B i el primer equip- i de ser el protagonista de moments que passaran a la història del club, com el tercer gol a la final de la Copa del Rei de Madrid del 2006, o el moment que ell mateix anomena, quan va marcar el gol de la salvació de l’Espanyol en el minut 94′ del partit contra la Real Sociedad, Ferran Corominas inicia ara la seva etapa al Girona.

Article publicat a laJornada.cat el 5 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s