“Per pressupost i equip, l’Espanyol mereix ser entre els deu primers”

El conseller delegat de l’Espanyol ha comparegut durant 45 minuts davant els mitjans de comunicació, cosa que segons ell és “símbol de transparència

La roda de premsa de Joan Collet era, com ell mateix ha confirmat, “per donar explicacions”. Deixant clar d’entrada que confia plenament en el projecte Planes-Pochettino que va començar fa dos anys, el conseller delegat ha afirmat que “avui, més que mai, aquesta aposta segueix sent ferma i la tirarem endavant sigui com sigui”.

Segons Joan Collet, “des del respecte infinit a tots els socis”, la gent s’ha quedat amb la idea que Osvaldo ha marxat i ha arribat Pandiani. Però ha volgut destacar l’arribada de tots els altres jugadors, entre ells un Weiss que “tenia ofertes de quatre i cinc milions d’euros”. Pel que fa a les crítiques que tant directius com, sobretot, tècnics, han rebut pels canvis en el primer equip en els dos darrers anys, Joan Collet assegura que “és una aposta del Consell, tot i que amb l’acord de la direcció esportiva. A més, hi ha jugadors que ja no comptaven, com és el cas de Coro”.

“Osvaldo no mereixia ser en aquest club”

El tema de Dani Osvaldo ha estat un dels serials d’aquest estiu en clau blanc-i0-blava. Respecte a aquest assumpte, Joan Collet poa èmfasi en la pluralitat del vestidor i el fet que l’italoargentí no era un dels pilars del projecte. Però el conseller no s’està de culpar el jugador dels fets: “”ningú, des del primer moment, va voler que Osvaldo marxés. D’un dia per l’altre va canviar tot”. Segons Collet, totes les pressions que el davanter va dur a terme -i que, destaca, són les mateixes de les quals l’Espanyol es va beneficiar quan ho va fer a Bolonya- eren “excuses per defensar els seus arguments i buscar una manera que, no en tinc cap dubte, ha estat per motius econòmics”. I, recorda, han estat “una falta de respecte a tots els tècnics, als consellers que van finançar el seu fitxatge i a tothom que estima una mica l’Espanyol”. Finalment, Joan Collet assegura que esportivament “no estem gens contents, tot i que econòmicament ha estat una gran aportació”.

El conseller entén el pessimisme que ha sorgit després de les ventes d’homes importants com Osvaldo i Callejón, tot i que es reafirma en el fet que l’opinió general es limita a una venta i una incorporació.

Quant als jugadors que finalment no han pogut arribar, Collet segueix la línia que Planes va agafar en la presentació de Pandiani i Romaric, i assegura que la línia de coherència que segueix el club no es trencarà per la presència d’un sol futbolista.

A què aspira l’Espanyol la propera temporada

Pel que fa a les aspiracions que té el club de cara a la propera temporada, el conseller assegura que “els números estan aquí. Des de que va arribar Pochettino, cada any ha anat a millor”. Tant per pressupost com per equip, el conseller assegura que l’Espanyol hauria d’estar entre els deu primers, tot i que sempre poden aparèixer altres situacions.

Article publicat a laJornada.cat el 2 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s