Presentats els darrers fitxatges de l’Espanyol

Pandiani torna al que ja va ser el seu equip fa cinc anys i Romaric arriba després de tres temporades al Sevilla. Les dues incorporacions ofereixen la seva experiència en el futbol espanyol.

Els darrers fitxatges de l’Espanyol en el recentment tancat mercat d’estiu han estat presentats a l’estadi Cornellà-el Prat. Els dos jugadors arriben amb gran experiència a la Lliga, i aportaran al club l’experiència que ha perdut amb les ventes de jugadors importants com Luis García i Osvaldo.

Walter Pandiani -que vestirà el dorsal 20- arriba des d’Osasuna, després que l’any passat es frustrés la seva incorporació. Tal com ell ha afirmat, tornar a Barcelona era una de les seves prioritats per la seva família: “no em sento un estrany. Des de que he arribat, només veig cares conegudes”. Respecte als canvis que ha patit l’equip els anys que ell no hi ha format part, assegura que “han canviat moltes coses, però la família seguirà sent la mateixa família unida”. L’uruguaià pretén aportar “el meu grau d’experiència i la il·lusió d’un nen petit”.

Romaric, per la seva banda, era un dels objectius inicials dels tècnics tot i que, tal com Ramon Planes afirma, “ha estat un fitxatge en silenci perquè sabíem de la seva dificultat”. Respecte a les variables que comportarien la compra del jugador per part del club, Joan Coller les defineix com “tan ambicioses com ho és el jugador i com ho és el club”.

El migcentre de costa d’Ivori ha destacat la seva il·lusió pel projecte blanc-i-blau: “quan el meu representant em va parlar de l’Espanyol, va per la meva prioritat”. Romaric considera que la seva tasca aquí és “intentar tirar endavant els objectius del club i em vull quedar molt temps, perquè és un equip molt fort”. Quant al dorsal, el de costa d’Ivori portarà l’11, número que vestia Joan Verdú, que passarà a ocupar el 10 de Luis Garcia.

Finalment, pel que fa al fitxatge frustrat d’El Mandaoui, Ramon Planes ha destacat la “línia de coherència econòmica” que el club està seguint darrerament i la impossibilitat de trencar-la per un únic fitxatge.

Article publicat a laJornada.cat l’1 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s