Mattioni torna a trencar-se

El defensa brasiler serà operat en els propers dies després d’una acció fortuïta durant l’entrenament. La seva recuperació estaria al voltant dels sis mesos de baixa.

Felipe Mattioni, el lateral que el RCD Espanyol va fitxar l’estiu passat i que encara no ha pogut jugar cap partit, ha tornat a trencar-se. Quan es trobava ja en la recta final de la seva recuperació, després que la temporada passada es lesionés de gravetat el genoll esquerre, en el darrer entrenament del primer equip una acció fortuïta ha fet que el brasiler es lesiones el lligament creuat anterior del genoll dret que, fins ara, no li havia causat problemes.

La lesió ha estat confirmada per unes anàlisis que se li han realitzat tot just acabar l’entrenament, després que només ocórrer l’acció, s’immobilitzés la cama del jugador completament. en els propers dies, però, Felipe Mattioni serà sotmès a més estudis que determinaran quin és el millor moment per passar per quiròfan i quins seran els terminis. De moment, el club estima que la rehabilitació port comportar uns sis mesos de baixa.