Mattioni torna a trencar-se

El defensa brasiler serà operat en els propers dies després d’una acció fortuïta durant l’entrenament. La seva recuperació estaria al voltant dels sis mesos de baixa.

Felipe Mattioni, el lateral que el RCD Espanyol va fitxar l’estiu passat i que encara no ha pogut jugar cap partit, ha tornat a trencar-se. Quan es trobava ja en la recta final de la seva recuperació, després que la temporada passada es lesionés de gravetat el genoll esquerre, en el darrer entrenament del primer equip una acció fortuïta ha fet que el brasiler es lesiones el lligament creuat anterior del genoll dret que, fins ara, no li havia causat problemes.

La lesió ha estat confirmada per unes anàlisis que se li han realitzat tot just acabar l’entrenament, després que només ocórrer l’acció, s’immobilitzés la cama del jugador completament. en els propers dies, però, Felipe Mattioni serà sotmès a més estudis que determinaran quin és el millor moment per passar per quiròfan i quins seran els terminis. De moment, el club estima que la rehabilitació port comportar uns sis mesos de baixa.

Article publicat a laJornada.cat l’1 de Setembre de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s