Romaric, sisena incorporació de l’Espanyol

El migcampista de Costa d’Ivori arriba cedit durant una temporada, amb l’obligació de compra per part dels blanc-i-blaus si es compleixen algunes condicions

L’Espanyol i el Sevilla han arribat a un acord pel qual el futbolista de Costa d’Ivori Christian Koffi Ndri, conegut esportivament com Romaric, vindrà cedir a Barcelona durant la propera temporada.

Si s’acomplissin una sèrie de variables acordades entre els dos clubs, els blanc-i-blaus tindrien l’obligació de comprar el jugador, de manera que aquest passaria a ser futbolista de l’Espanyol en tots els sentits durant els següents quatre anys. Romaric, de 28 anys, no ocupa plaça d’extracomunitari en disposar de passaport francès.

El fitxatge de Pandiani serà oficial demà

El davanter uruguaià Walter Pandiani, que ja va militar a l’Espanyol en la temporada 2006-2007, tornarà a la que va ser casa seva per reforçar l’atac blanc-i-blau de cara a la propera temporada. Tot i que el mercat d’estiu ja haurà tancat, el fet que Pandiani sigui un agent lliure sense equip a hores d’ara fa que pugui signar més endavant.