Romaric, sisena incorporació de l’Espanyol

El migcampista de Costa d’Ivori arriba cedit durant una temporada, amb l’obligació de compra per part dels blanc-i-blaus si es compleixen algunes condicions

L’Espanyol i el Sevilla han arribat a un acord pel qual el futbolista de Costa d’Ivori Christian Koffi Ndri, conegut esportivament com Romaric, vindrà cedir a Barcelona durant la propera temporada.

Si s’acomplissin una sèrie de variables acordades entre els dos clubs, els blanc-i-blaus tindrien l’obligació de comprar el jugador, de manera que aquest passaria a ser futbolista de l’Espanyol en tots els sentits durant els següents quatre anys. Romaric, de 28 anys, no ocupa plaça d’extracomunitari en disposar de passaport francès.

El fitxatge de Pandiani serà oficial demà

El davanter uruguaià Walter Pandiani, que ja va militar a l’Espanyol en la temporada 2006-2007, tornarà a la que va ser casa seva per reforçar l’atac blanc-i-blau de cara a la propera temporada. Tot i que el mercat d’estiu ja haurà tancat, el fet que Pandiani sigui un agent lliure sense equip a hores d’ara fa que pugui signar més endavant.

Article publicat a laJornada.cat el 31 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s