Luis García deixa l’Espanyol

L’asturià marxa al Saragossa, que pagarà un milió d’euros pel fitxatge del capità, que defensarà la samarreta dels aragonesos els propers tres anys

En l’últim dia del mercat d’estiu, la plantilla del RCD Espanyol encara no està del tot tancada. La darrera novetat és la venta del capità asturià Luis García, que marxarà al Saragossa, que ha pagat un milió d’euros, on signarà un contracte per tres anys. El jugador tenia un any més de contracte, i el club ha aprofitat per vendre’l abans que marxés amb la carta de llibertat sota el braç.

Luis García va arribar a l’Espanyol la temporada 2005-2006, després d’haver jugat al Múrcia -equip que gairebé envia els blanc-i-blaus a Segona Divisió- i al Mallorca. En molt poc temps, es va convertir en un ídol per a l’afició blanc-i-blava pel seu caràcter i, en especial, per la seva implicació en el club i la defensa que ha estat fent en els darrers anys del que significa ser de l’Espanyol a Barcelona.

en el seu pas per l’Espanyol, Luis Garcia ha aconseguit ser campió de la Copa del Rei l’any 2006 i subcampió de la UEFA el 2007. Les seves llàgrimes al final d’aquell partit han esdevingut un dels símbols de la final perduda. A més, va aconseguir formar part de la Selecció Espanyola durant alguns partits. Després de sis anys al club, aquest estiu va ser designat primer capità del primer equip. L’asturià s’acomiadarà de club i afició en una roda de premsa aquest dijous.

Article publicat a laJornada.cat el 31 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s