Weiss, el nou home de Pochettino

El jugador eslovac arriba cedit per una temporada i serà presentat la propera setmana

Pochettino demanava després del darrer partit dos o tres reforços més. A dos dies del tancament del mercat d’estiu, l’Espanyol ha fet oficial el principi d’acord amb el jugador del Manchester City, Vladimir Weiss.

El davanter ha arribat aquest matí a Barcelona, on ha acabat de perfilar el seu contracte amb els blanc-i-blaus i ha passat la revisió mèdica. La seva presentació, però, haurà d’esperar a la setmana vinent com a conseqüència dels compromisos que l’eslovac té amb la seva selecció nacional.

Vladimir Weiss arriba en qualitat de cedit fins al 30 de juny de 2012. Amb la seva arribada, ja són cinc els fitxatges de l’Espanyol. tot i això, Mauricio Pochettino encara espera l’arribada d’un reforç més, i sembla que el que té més possibilitats és l’ex-espanyolista Walter Pandiani.

Article publicat a laJornada.cat el 29 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s