Weiss, el nou home de Pochettino

El jugador eslovac arriba cedit per una temporada i serà presentat la propera setmana

Pochettino demanava després del darrer partit dos o tres reforços més. A dos dies del tancament del mercat d’estiu, l’Espanyol ha fet oficial el principi d’acord amb el jugador del Manchester City, Vladimir Weiss.

El davanter ha arribat aquest matí a Barcelona, on ha acabat de perfilar el seu contracte amb els blanc-i-blaus i ha passat la revisió mèdica. La seva presentació, però, haurà d’esperar a la setmana vinent com a conseqüència dels compromisos que l’eslovac té amb la seva selecció nacional.

Vladimir Weiss arriba en qualitat de cedit fins al 30 de juny de 2012. Amb la seva arribada, ja són cinc els fitxatges de l’Espanyol. tot i això, Mauricio Pochettino encara espera l’arribada d’un reforç més, i sembla que el que té més possibilitats és l’ex-espanyolista Walter Pandiani.