L’Espanyol visita Mallorca en el seu inici de Lliga

Els homes de Pochettino esperen confirmar les bones sensacions deixades durant la pretemporada

L’Espanyol inicia la temporada 2011-2012 aquesta tarda a l’estadi Iberostar de Palma de Mallorca, després que la darrera setmana la vaga de futbolistes impedís el començament del campionat. Els homes de Pochettino arriben en un bon estat de forma, tot i que els darrers esdeveniments -la marxa d’Osvaldo, amb el revolt que ha causat- fan que les sensacions siguin contradictories.

Després d’haver mostrat un bon nivell durant tota la temporada -amb alguna excepció, com el Trofeu Antonio Puerta contra el Sevilla- el partit contra el Mallorca portarà el debut en competició oficial d’Héctor Moreno i Juan Albín. D’altra banda, queda el dubte de si l’encarregat de la davantera serà Álvaro Vázquez -que va fer un gran paper en el Mundial Sub-20- o Sergio García.

El debat a la portería tambe segueix obert. Pochettino no va donar pistes en el darrer partit de pretemporada sobre qui seria el porter titular, en posar Cristian Alvarez durant la primera part i Carlos Kameni a la segona. El partit d’aquesta tarda també aclarirà els dubtes en aquest sentit.

Per la seva banda, el Mallorca utilitzará el partit contra l’Espanyol com a primer assaig per a que els seus jugadors s’acabin d’adaptar. És per això que el tècnic mallorquinista, Michael Laudrup, afirmava ahir que “sortiran més jugadors nous, gairebé la meitat de l’equip titular serà jugadors nous. Els primers partits seran importants per conèixer-se millor”.

Fitxa técnica (alineacions probables):
  • Mallorca: Aouate, Pablo Cáceres, Ramis, Cendrós, Zuiverloon, De Guzmán, Martí, Tejera, Castro, Nsué i Alfaro
  • Espanyol: Cristian, Dídac, H. Moreno, Forlín, J. López, Baena, J. Márquez, Verdú, Luis García, Albín I Álvaro
  • Àrbitre: Perez Montero (comite andalus)
  • Hora: A les 18 hores
  • Estadi: Iberostar Palma de Mallorca