Ja és oficial: Osvaldo a la Roma

L’italoargentí torna a Itàlia després que els dos clubs hagin arribat a un acord

Després d’una setmana en la que Dani Osvaldo ha faltat a tots els entrenaments, el davanter s’acomiadava ahir dels seus companys. Era qüestió d’hores. Avui mateix, l’Espanyol ha fet oficial el traspàs del jugador a la Roma, el club millor posicionat per fer-se amb els seus serveis després que l’Atlético de Madrid no ho aconseguís.

Tot i que l’Espanyol encara no ha fet oficial les xifres del traspàs, des del club italià s’afirma que constarà de 15 milions d’euros fixes i una quantitat variable en funció dels gols del jugador i les fites aconseguides.

Dani Osvaldo va arribar cedit a l’Espanyol en el mercat d’hivern de la temporada 2009-2010, i amb els seus set gols, es va convertir en la perla dels blanc-i-blaus. Precisament per això, l’estiu següent l’Espanyol faria efectiva una compta sobre el jugador per 5 milions. En aquest any i mig, Osvaldo s’havia convertit en un ídol de l’afició perica, tant pels seus gols com pel seu caràcter.