Ja és oficial: Osvaldo a la Roma

L’italoargentí torna a Itàlia després que els dos clubs hagin arribat a un acord

Després d’una setmana en la que Dani Osvaldo ha faltat a tots els entrenaments, el davanter s’acomiadava ahir dels seus companys. Era qüestió d’hores. Avui mateix, l’Espanyol ha fet oficial el traspàs del jugador a la Roma, el club millor posicionat per fer-se amb els seus serveis després que l’Atlético de Madrid no ho aconseguís.

Tot i que l’Espanyol encara no ha fet oficial les xifres del traspàs, des del club italià s’afirma que constarà de 15 milions d’euros fixes i una quantitat variable en funció dels gols del jugador i les fites aconseguides.

Dani Osvaldo va arribar cedit a l’Espanyol en el mercat d’hivern de la temporada 2009-2010, i amb els seus set gols, es va convertir en la perla dels blanc-i-blaus. Precisament per això, l’estiu següent l’Espanyol faria efectiva una compta sobre el jugador per 5 milions. En aquest any i mig, Osvaldo s’havia convertit en un ídol de l’afició perica, tant pels seus gols com pel seu caràcter.

Article publicat a laJornada.cat el 25 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s