Cancún patrocinarà l’Espanyol les tres properes temporades

El club ha arribat a un acord amb la marca d’aquesta destinació turística per tal que ambdues parts puguin treure el màxim profit de la seva relació

L’Estat mexicà de Quintana Roo ha escollit el RCD Espanyol com l’equip que patrocinarà. L’Espanyol ha arribat a un acord per tal que la marca Cancún patrocini el club en les tres properes temporades, en les que les equipacions blanc-i-blaves lluiran el logotip d’aquesta destinació en la part davantera. L’Espanyol afirma compartir amb el seu nou patrocinador “els mateixos valors de modernitat i emprenedoria”.

No és el primer acord internacional de l’Espanyol, però aquest patrocini permetrà al club seguir amb la seva expansió cap al mercat llatinoamericà. L’Estat de Quintana Roo, per la seva banda, ha apostat per l’Espanyol per la plataforma que suposa a l’hora de promocionar-se, si tenim en compte tant la joventut de la seva massa social com, sobretot, un innovador estadi que ajudarà Cancún en les seves relacions a nivell europeu.