Cancún patrocinarà l’Espanyol les tres properes temporades

El club ha arribat a un acord amb la marca d’aquesta destinació turística per tal que ambdues parts puguin treure el màxim profit de la seva relació

L’Estat mexicà de Quintana Roo ha escollit el RCD Espanyol com l’equip que patrocinarà. L’Espanyol ha arribat a un acord per tal que la marca Cancún patrocini el club en les tres properes temporades, en les que les equipacions blanc-i-blaves lluiran el logotip d’aquesta destinació en la part davantera. L’Espanyol afirma compartir amb el seu nou patrocinador “els mateixos valors de modernitat i emprenedoria”.

No és el primer acord internacional de l’Espanyol, però aquest patrocini permetrà al club seguir amb la seva expansió cap al mercat llatinoamericà. L’Estat de Quintana Roo, per la seva banda, ha apostat per l’Espanyol per la plataforma que suposa a l’hora de promocionar-se, si tenim en compte tant la joventut de la seva massa social com, sobretot, un innovador estadi que ajudarà Cancún en les seves relacions a nivell europeu.

Article publicat a laJornada.cat el 23 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s