Pooh Jeter, nou jugador del FIATC Joventut

El fins ara base dels Sacramento Kings torna a l’ACB en la que serà la seva tercera etapa a la Lliga

Eugene Jeter III, conegut esportivament com Pooh Jeter, ha arribat a un acord amb el Joventut de Badalona per a la propera temporada. El base de 27 anys arriba amb gran experiencia al bàsquet europeu.

Format a la Gardena High School de California, va passar quatre temporades a la Universitat de Portland. La temporada 2006-2007 va participar amb els Colorado 14ers a la D-League. Jeter va arribar a Europa per primera vegada la campanya 2007-2008 en la que jugaria a Ucraina amb el CB Kiev. A partir de l’any 2008, comença la seva etapa a Espanya, en la que es va trobar a les files del ViveMenorca i, un any després, de l’Unicaja de Màlaga. En aquest darrer equip no acabaria la temporada, doncs el noviembre de 2009 fitxava pel Hapoel Jerusalem. Jeter arriba a Badalona despres d’haver passat la darrera temporada a la NBA, a les files dels Sacramento Kings.

El Joventut busca en Pooh Jeter “la seva experiència en el bàsquet europeu i com a base a la NBA”.

Article publicat a laJornada.cat el 20 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s