Pooh Jeter, nou jugador del FIATC Joventut

El fins ara base dels Sacramento Kings torna a l’ACB en la que serà la seva tercera etapa a la Lliga

Eugene Jeter III, conegut esportivament com Pooh Jeter, ha arribat a un acord amb el Joventut de Badalona per a la propera temporada. El base de 27 anys arriba amb gran experiencia al bàsquet europeu.

Format a la Gardena High School de California, va passar quatre temporades a la Universitat de Portland. La temporada 2006-2007 va participar amb els Colorado 14ers a la D-League. Jeter va arribar a Europa per primera vegada la campanya 2007-2008 en la que jugaria a Ucraina amb el CB Kiev. A partir de l’any 2008, comença la seva etapa a Espanya, en la que es va trobar a les files del ViveMenorca i, un any després, de l’Unicaja de Màlaga. En aquest darrer equip no acabaria la temporada, doncs el noviembre de 2009 fitxava pel Hapoel Jerusalem. Jeter arriba a Badalona despres d’haver passat la darrera temporada a la NBA, a les files dels Sacramento Kings.

El Joventut busca en Pooh Jeter “la seva experiència en el bàsquet europeu i com a base a la NBA”.