El serial blanc-i-blau de l’estiu, a punt de resoldre’s

Després que Dani Osvaldo no hagi estat present en els darrers entrenaments de l’Espanyol, el club espera una explicació dels motius que l’han portat a aquest punt

Dani Osvaldo, el que es va convertir des del moment de la seva arribada en un ídol per a l’afició de l’Espanyol, està a punt de convertir-se en jugador de la Roma. Aquest serà el seu futur si el club barceloní decideix acceptar l’oferta que els italians faran. Si aquesta envoltés els 17 milions d’euros, com els mateixos dirigents van afirmar dies enrere, Osvaldo es convertiria, en les properes hores, en nou jugador de l’equip italià.

El màxim golejador dels blanc-i-blaus en la darrera temporada no va ser present en les sessions d’entrenament de dijous i divendres que van dur a terme els seus companys per “motius personals” que el club encara desconeix. Com la mateixa entitat afirmava en un comunicat, esperaran a saber les raons que van portar Osvaldo a viatjat a Itàlia d’urgència “i estudiarà en el seu moment si cal aplicar mesures disciplinàries al davanter italo-argentí, sempre seguint tot el que hi ha previst en el règim intern que ha de complir la totalitat de futbolistes amb contracte en vigor al RCD Espanyol.

Un cop frustrat el seu traspàs a l’Atlético de Madrid, club que més sonava per fer-se amb els serveis de Dani Osvaldo, per una més que probable incapacitat dels avals de l’operació de fer-se càrrec dels diners del fitxatge, el destí del davanter es troba molt probablement a la capital italiana. La Roma havia d’enviar els seus emissaris dijous, però l’operació es va posposar. Si l’oferta que van avançar es duu a terme -disset milions d’euros- i l’Espanyol considera que hi ha prou garanties de pagament, el traspàs serà immediat.

El millor amic de Dani Osvaldo al vestidor, el recentment escollit segon capità del primer equip Cristian Álvarez, s’ha negat a posicionar-se en cap dels dos bàndols i ha manifestat el seu desig que les coses es resolguin tan aviat com sigui possible per acabar amb la “incertesa d’aquesta situació”.