El serial blanc-i-blau de l’estiu, a punt de resoldre’s

Després que Dani Osvaldo no hagi estat present en els darrers entrenaments de l’Espanyol, el club espera una explicació dels motius que l’han portat a aquest punt

Dani Osvaldo, el que es va convertir des del moment de la seva arribada en un ídol per a l’afició de l’Espanyol, està a punt de convertir-se en jugador de la Roma. Aquest serà el seu futur si el club barceloní decideix acceptar l’oferta que els italians faran. Si aquesta envoltés els 17 milions d’euros, com els mateixos dirigents van afirmar dies enrere, Osvaldo es convertiria, en les properes hores, en nou jugador de l’equip italià.

El màxim golejador dels blanc-i-blaus en la darrera temporada no va ser present en les sessions d’entrenament de dijous i divendres que van dur a terme els seus companys per “motius personals” que el club encara desconeix. Com la mateixa entitat afirmava en un comunicat, esperaran a saber les raons que van portar Osvaldo a viatjat a Itàlia d’urgència “i estudiarà en el seu moment si cal aplicar mesures disciplinàries al davanter italo-argentí, sempre seguint tot el que hi ha previst en el règim intern que ha de complir la totalitat de futbolistes amb contracte en vigor al RCD Espanyol.

Un cop frustrat el seu traspàs a l’Atlético de Madrid, club que més sonava per fer-se amb els serveis de Dani Osvaldo, per una més que probable incapacitat dels avals de l’operació de fer-se càrrec dels diners del fitxatge, el destí del davanter es troba molt probablement a la capital italiana. La Roma havia d’enviar els seus emissaris dijous, però l’operació es va posposar. Si l’oferta que van avançar es duu a terme -disset milions d’euros- i l’Espanyol considera que hi ha prou garanties de pagament, el traspàs serà immediat.

El millor amic de Dani Osvaldo al vestidor, el recentment escollit segon capità del primer equip Cristian Álvarez, s’ha negat a posicionar-se en cap dels dos bàndols i ha manifestat el seu desig que les coses es resolguin tan aviat com sigui possible per acabar amb la “incertesa d’aquesta situació”.

Article publicat a laJornada.cat el 20 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s