Adrián Luna, cedit al Nàstic de Tarragona

El jugador uruguaià que va ser fitxat aquest estiu pel RCD Espanyol, s’incorporarà tan aviat com pugui a la disciplina grana

El RCD Espanyol i el Nástic de Tarragona han arribat a un acord segons el qual el jove Adrián Luna jugarà cedit la propera temporada a l’entitat tarragonina, tot i que l’Espanyol el podria recuperar en el mercat d’hivern. Luna va arribar la setmana passada de Colòmbia, on es trobava participant en el mundial sub-20 del qual l’Uruguai va ser inesperadament eliminat. En la roda de premsa posterior a la seva arribada, va assegurar que la cessió era una de les opcions que s’havien parlat i que estava esperant que el club es posés en contacte amb ell.

Luna va ser fitxat aquest estiu del Defensor Sporting com a aposta de futur de l’Espanyol, que considera que, amb 19 anys, és una de les promeses del seu país. A les ordres de Pochettino, ha arribat a debutar al Trofeu Ciutat de Saragossa, tot i que sense una actuació destacada. Club i jugador han acordat que la cessió és la millor opció per al proper any, per tal que Luna es vagi adaptant al futbol espanyol. Amb la seva marxa, són tres els jugadors extracomunitaris que queden al primer equip perico: Juan Forlín, Héctor Moreno i Jesús Dátolo, el futur del qual ha estat qüestionat darrerament, en part perquè ocupa plaça d’extracomunitari.

Article publicat a laJornada.cat el 17 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s