Adrián Luna, cedit al Nàstic de Tarragona

El jugador uruguaià que va ser fitxat aquest estiu pel RCD Espanyol, s’incorporarà tan aviat com pugui a la disciplina grana

El RCD Espanyol i el Nástic de Tarragona han arribat a un acord segons el qual el jove Adrián Luna jugarà cedit la propera temporada a l’entitat tarragonina, tot i que l’Espanyol el podria recuperar en el mercat d’hivern. Luna va arribar la setmana passada de Colòmbia, on es trobava participant en el mundial sub-20 del qual l’Uruguai va ser inesperadament eliminat. En la roda de premsa posterior a la seva arribada, va assegurar que la cessió era una de les opcions que s’havien parlat i que estava esperant que el club es posés en contacte amb ell.

Luna va ser fitxat aquest estiu del Defensor Sporting com a aposta de futur de l’Espanyol, que considera que, amb 19 anys, és una de les promeses del seu país. A les ordres de Pochettino, ha arribat a debutar al Trofeu Ciutat de Saragossa, tot i que sense una actuació destacada. Club i jugador han acordat que la cessió és la millor opció per al proper any, per tal que Luna es vagi adaptant al futbol espanyol. Amb la seva marxa, són tres els jugadors extracomunitaris que queden al primer equip perico: Juan Forlín, Héctor Moreno i Jesús Dátolo, el futur del qual ha estat qüestionat darrerament, en part perquè ocupa plaça d’extracomunitari.