Primera prova de foc per als de Pochettino

L’equip s’enfronta aquesta nit al Saragossa en el torneig de la ciutat

Tal com Juan Albín afirmava en la roda de premsa d’ahir, “el partit contra el Saragossa és de Primera Divisió”. A menys d’una setmana per començar la Lliga –en el cas que no hi hagi vaga- l’Espanyol juga aquest vespre el Trofeu de Saragossa, en un partit en què destaquen la primera convocatòria d’Adrian Luna amb els blanc-i-blaus i l’absència de Dani Osvaldo, el futur del qual sembla cada cop més a prop de la Roma.

El Trofeu de Saragossa, també anomenat Carlos Depetra, serà la presentació de l’equip aragonès davant la seva afició. Per als homes de Pochettino, per contra, aquest és l’últim entrenament abans de l’inici de temporada dissabte vinent davant el Granada, després que la majoria de partits de pretemporada hagin acabat amb victòria blanc-i-blava. Tot i així, l’únic partit que es podria considerar “de Primera”, aquell que homenatjava Dani Jarque i Antonio Puerta, va deixar dubtes en l’afició perica, que va veure com el seu equip rebia cinc gols en contra.

Entre els atractius del partit, es troba la decisió que prendrà Pochettino entre quin dels tres porters que té en aquests moments és titular, tenint en compte que, a hores d’ara, cap dels tres té el lloc assegurat. D’altra banda, la primera convocatòria d’Adrian Luna amb els seus companys por portar el seu debut amb la blanc-i-blava i aclarir si el seu futur es troba a l’Espanyol o marxarà cedit durant l’any vinent. Finalment, molt destacable l’absència de Dani Osvaldo que, tot i que la versió oficial fui que arrossega molèsties a la zona adductora, és cada cop més clar que no seguirà al club. Són cada cop més els equips interessats en ell, com la Roma –on sembla que es troba el seu futur- o el Tottenham, que podria tornar a fer-se amb els seus serveis.