Poc joc i novament la maledicció dels penals

L’Espanyol empata el partit contra el Saragossa, però perd en la ja temuda tanda final

El Trofeu Ciutat de Saragossa es queda a la seva ciutat amfitriona després que l’Espanyol no hagi estat capaç de guanyar un Saragossa amb molt poc a dir. En els primers 25 minuts, es podia preveure un partit entretingut, doncs entre els dos equips han disposat de bones oportunitats per avançar-se al marcador. Thievy ha estat un dels que més ho ha intentat i, al minut 8, ha estat a punt d’inaugurar el marcador després d’una bona jugada de Dídac.

Tot i l’inesperat inici, el partit ha esdevingut ben d’hora el que s’esperava: un matx amb poc joc, molta lluita i poc espectacle, amb un plantejament defensiu per part dels dos equips, que ha fet que els minuts anessin passant lentament. La millor oportunitat de la primera part arribaria per part de Joan Verdú que, al minut 36’ ha enviat la pilota al travesser. Tot i el mal joc d’ambdós conjunts, els de Pochettino s’han mostrat en tot moment dominants, tenint en compte també el seu millor estat de forma en haver disputat el doble de partits de pretemporada que els aragonesos. Abans d’arribar a la mitja part, Dídac ha hagut d’abandonar el terreny de joc i ha estat el jove Clerc l’escollit per substituir-lo.

A la represa, Mauricio Pochettino ha presentat un equip totalment diferent. Entre els canvis, s’hi trobava un Sergio García que, des del moment en què ha trepitjat el terreny de joc, no ha deixat de ser xiulat. Sembla que els aragonesos no obliden com va marxar de la Romareda, quan va assegurar que allò de Segona no era per ell. El Saragossa ha semblat sortir a totes i quan només havien passar quatre minuts, Braulio ja ha avisat Kameni en enviar la pilota al pal. Els minuts inicials del segon temps han estat el pitjor de tot el partit, doncs cap dels dos equips aconseguia crear el joc necessari per tirar endavant el matx.

Amb l’empat final, s’ha arribat a la temuda tanda de penals, el que ja es veu com una maledicció a cals blanc-i-blaus. Amb la tanda final, el Trofeu de Saragossa es queda ala ciutat aragonesa.

Article publicat a laJornada.cat el 15 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s