Poc joc i novament la maledicció dels penals

L’Espanyol empata el partit contra el Saragossa, però perd en la ja temuda tanda final

El Trofeu Ciutat de Saragossa es queda a la seva ciutat amfitriona després que l’Espanyol no hagi estat capaç de guanyar un Saragossa amb molt poc a dir. En els primers 25 minuts, es podia preveure un partit entretingut, doncs entre els dos equips han disposat de bones oportunitats per avançar-se al marcador. Thievy ha estat un dels que més ho ha intentat i, al minut 8, ha estat a punt d’inaugurar el marcador després d’una bona jugada de Dídac.

Tot i l’inesperat inici, el partit ha esdevingut ben d’hora el que s’esperava: un matx amb poc joc, molta lluita i poc espectacle, amb un plantejament defensiu per part dels dos equips, que ha fet que els minuts anessin passant lentament. La millor oportunitat de la primera part arribaria per part de Joan Verdú que, al minut 36’ ha enviat la pilota al travesser. Tot i el mal joc d’ambdós conjunts, els de Pochettino s’han mostrat en tot moment dominants, tenint en compte també el seu millor estat de forma en haver disputat el doble de partits de pretemporada que els aragonesos. Abans d’arribar a la mitja part, Dídac ha hagut d’abandonar el terreny de joc i ha estat el jove Clerc l’escollit per substituir-lo.

A la represa, Mauricio Pochettino ha presentat un equip totalment diferent. Entre els canvis, s’hi trobava un Sergio García que, des del moment en què ha trepitjat el terreny de joc, no ha deixat de ser xiulat. Sembla que els aragonesos no obliden com va marxar de la Romareda, quan va assegurar que allò de Segona no era per ell. El Saragossa ha semblat sortir a totes i quan només havien passar quatre minuts, Braulio ja ha avisat Kameni en enviar la pilota al pal. Els minuts inicials del segon temps han estat el pitjor de tot el partit, doncs cap dels dos equips aconseguia crear el joc necessari per tirar endavant el matx.

Amb l’empat final, s’ha arribat a la temuda tanda de penals, el que ja es veu com una maledicció a cals blanc-i-blaus. Amb la tanda final, el Trofeu de Saragossa es queda ala ciutat aragonesa.