Jordi Amat renovarà fins al 2016

El jove defensa ha arribat a un acord amb el RCD Espanyol per ampliar el seu contracte

Després que ahir quedés clar que el partit de l’Espanyol ha pres força importància des de que Mauricio Pochettino va passar a fer-se càrrec del primer equip, avui ha sorgit la notícia de la renovació del defensa català Jordi Amat fins al 2016.

Tot i que el jugador es troba actualment a Colòmbia participant en el mundial sub-20 amb el seu company de l’Espanyol Álvaro Vázquez, els seus representants han arribat a un acord amb l’entitat en les darreres hores, pel que el seu contracte -que acabava el 30 de juny del 2013- s’amplia tres anys més.

L’any passat arribava al primer equip tot i estar en edat juvenil, i va arribar a participar en 26 partits de les 33 convocatòries en les que va ser inclòs. El defensa de Canet s’ha perfilat des del principi com un jugador cridat a ser el líder de la defensa blanc-i-blava, i la darrera temporada va arribar a passar per davant de teòrics titulars com Juan Forlín.

Jordi Amat va arribar a l’Espanyol quan només era benjamí i en la memòria de tots els seguidors banc-i-blaus segueix aquella primera roda de premsa en la que, emocionat, va assegurar ser el més perico de tots i estar complint el seu somni. amb el nou contracte, amplia el seu vincle amb el club en el que ha viscut tota la seva vida futbolística.

Article publicat a laJornada.cat l’11 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s