Cornellà-el Prat estrenarà gespa

A partir de demà s’inicia la renovació del terreny, que incorporarà una gespa especial per la zona mediterrània

A partir de demà dijous al matí, començarà a l’estadi de Cornellà-el Prat la retirada de la gespa actual i la seva substitució per uns nous tepes especials per a “instal·lacions esportives de la costa mediterrània”. Abans d’incorporar-los, però, es durà a terme un tractament amb substàncies orgàniques i nutrients. Si el pla segueix els terminis establerts, la nova gespa hauria d’estar col·locada dissabte a l a tarda.

El terreny de joc de l’estadi de Cornellà-el Prat va portar problemes en la primera temporada que es va jugar en ell, i es va haver de dur a terme una primera renovació. Després del procés que començarà dijous s’hauria de poder jugar un partit dos dies després d’haver col·locat la gespa però, en aquest cas, estarà gairebé una setmana reposat per garantir les millors condicions per als jugadors.

Aquest procediment estava previst després de diversos esdeveniments que han tingut lloc a l’estadi. Tot i que la gespa podria haver aguantat tota la temporada, els responsables del club han decidit canviar-la ara per tal d’estalviar-se possibles problemes durant l’any.

Article publicat a laJornada.cat el 10 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s