Cornellà-el Prat estrenarà gespa

A partir de demà s’inicia la renovació del terreny, que incorporarà una gespa especial per la zona mediterrània

A partir de demà dijous al matí, començarà a l’estadi de Cornellà-el Prat la retirada de la gespa actual i la seva substitució per uns nous tepes especials per a “instal·lacions esportives de la costa mediterrània”. Abans d’incorporar-los, però, es durà a terme un tractament amb substàncies orgàniques i nutrients. Si el pla segueix els terminis establerts, la nova gespa hauria d’estar col·locada dissabte a l a tarda.

El terreny de joc de l’estadi de Cornellà-el Prat va portar problemes en la primera temporada que es va jugar en ell, i es va haver de dur a terme una primera renovació. Després del procés que començarà dijous s’hauria de poder jugar un partit dos dies després d’haver col·locat la gespa però, en aquest cas, estarà gairebé una setmana reposat per garantir les millors condicions per als jugadors.

Aquest procediment estava previst després de diversos esdeveniments que han tingut lloc a l’estadi. Tot i que la gespa podria haver aguantat tota la temporada, els responsables del club han decidit canviar-la ara per tal d’estalviar-se possibles problemes durant l’any.