Ultimant els detalls per la final

Pochettino ha presentat la convocatòria, en la qual no entren alguns jugadors d’importància com són Osvaldo, Javi Márquez, Baena i Dídac

A menys de quatre hores per la final de la Copa Catalunya entre el FC Barcelona i l’Espanyol, tot sembla indicar que es tractarà d’un partit entre filials. La convocatòria dels blanc-i-blaus la composen Cristian, Casilla, Raúl, Sergio García, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Clerc, Pau Senent, V. Álvarez, Canal, Thievy, Zou, Héctor, Albarrán, Cristian Gómez, Kilian, Christian Alfonso i Pirulo. Kameni ha caigut de la llista en l’últim moment per una gastroenteritis, mentre que Albín i Dátolo segueixen recuperant-se de les seves molèsties. A més, i per decisió tècnica, Mauricio Pochettino deixa fora la llista Osvaldo -autor dels dos gols que van portar l’Espanyol a la final-, Javi Márquez, Baena i Dídac.

Tot i que el partit d’aquesta nit pot servir per veure com evolucionen joves com Zou, Gómez o Christian, que ha van viure la seva primera oportunitat en el partit de semifinal contra el Nàstic de Tarragona, i el debut d’altres com Kilian o Albarrán, amb aquesta convocatòria torna a sorgir el debat sobre la Copa Catalunya. El fet que només nou jugadors del primer equip de l’Espanyol siguin aquesta nit en la convocatòria per la final -unit al fet que el Barcelona també jugarà amb una majoria de jugadors de categories inferiors- fa desprestigiar una competició a la qual cap dels dos clubs de primera ha donat la importància que mereixia. Sigui com sigui, en la vint-i-dosena edició, la Copa Catalunya tornarà a ser per al Barcelona o l’Espanyol. El que està clar és que, avui més que mai, el partit serà una lluita de planters.