Ultimant els detalls per la final

Pochettino ha presentat la convocatòria, en la qual no entren alguns jugadors d’importància com són Osvaldo, Javi Márquez, Baena i Dídac

A menys de quatre hores per la final de la Copa Catalunya entre el FC Barcelona i l’Espanyol, tot sembla indicar que es tractarà d’un partit entre filials. La convocatòria dels blanc-i-blaus la composen Cristian, Casilla, Raúl, Sergio García, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Clerc, Pau Senent, V. Álvarez, Canal, Thievy, Zou, Héctor, Albarrán, Cristian Gómez, Kilian, Christian Alfonso i Pirulo. Kameni ha caigut de la llista en l’últim moment per una gastroenteritis, mentre que Albín i Dátolo segueixen recuperant-se de les seves molèsties. A més, i per decisió tècnica, Mauricio Pochettino deixa fora la llista Osvaldo -autor dels dos gols que van portar l’Espanyol a la final-, Javi Márquez, Baena i Dídac.

Tot i que el partit d’aquesta nit pot servir per veure com evolucionen joves com Zou, Gómez o Christian, que ha van viure la seva primera oportunitat en el partit de semifinal contra el Nàstic de Tarragona, i el debut d’altres com Kilian o Albarrán, amb aquesta convocatòria torna a sorgir el debat sobre la Copa Catalunya. El fet que només nou jugadors del primer equip de l’Espanyol siguin aquesta nit en la convocatòria per la final -unit al fet que el Barcelona també jugarà amb una majoria de jugadors de categories inferiors- fa desprestigiar una competició a la qual cap dels dos clubs de primera ha donat la importància que mereixia. Sigui com sigui, en la vint-i-dosena edició, la Copa Catalunya tornarà a ser per al Barcelona o l’Espanyol. El que està clar és que, avui més que mai, el partit serà una lluita de planters.

Article publicat a laJornada.cat el 9 d’Agost de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s