Aquest Espanyol no acaba de convèncer (5-0)

Els blanc-i-blaus s’enduen cinc gols en contra en un partit de record a Antonio Puerta i Dani Jarque ple d’emocions

Si qualsevol partit d’homenatge als desapareguts Dani Jarque o Antonio Puerta és emocionant, aquest ho és més encara, quan els seus dos equips s’enfronten per recordar-los. En el darrer torneig Antonio Puerta, ha estat el Sevilla el que s’ha imposat per cinc gols a zero, després que Rodri i Del Moral marquessin a la primera part del partit i Kanouté per partida doble i novament Rodri ho fessin a la segona. El partit començava amb un marcador lluint imatges dels dos jugadors, en un vídeo que ha emocionat tots els que l’han vist. Durant la seva emissió[o, s’han pogut veure llàgrimes al Sánchez Pizjuán.

En l’aspecte més futbolístic, la notícia era, a més d’un terreny de joc impracticable per al bon futbol, l’aparició de Carlos Kameni en l’onze titular de l’Espanyol, després que les darreres setmanes la incertesa del seu futur no deixés indiferent ningú. Els blanc-i-blaus han començat el partit amb iniciativa, i Luis García ha tingut l’oportunitat d’obrir el marcador per partida doble en els primers minuts. El conjunt andalús, però, reaccionaria ràpidament.

Com en qualsevol partit d’homenatge, els sentiments han estat protagonistes els 90 minuts, en especial en el 16 i el 21, quan les imatges dels dos protagonistes han aparegut als marcadors i el públic de Sevilla les ha acompanyat amb càntics i aplaudiments.