L’Espanyol es desinfla en el segon partit de pretemporada

La manca de futbol i els debuts de Dídac i Héctor Moreno han estat els protagonistes del matx.

Tal com afirmava Juan Albín en la roda de premsa prèvia a l’encontre amb el Palafrugell, “aquests partits són entrenaments”. I l’Espanyol no ha aconseguit marcar cap gol en aquest segon entrenament del que va de pretemporada. Pochettino utilitza aquests partits per fer les proves pertinents abans de l’inici de la temporada, per acabar de decidir quins joves jugadors poden passar a formar part del primer equip i quins seran els titulars als partits oficials.

Amb un onze inèdit es presentava Pochettino a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. En la primera meitat, no s’ha pogut observar un gran futbol, i han hagut de passar fins a 30 minuts per a que el públic assistent pogués veure alguna ocasió de gol. Dátolo, però, ha decidit reivindicar-se i demostrar per què l’Espanyol li ha de donar una oportunitat, amb grans jugades de qualitat que no han acabat al fons de la xarxa per ben poc. En una d’aquestes ocasions, al minut 30, la pilota ha acabat al pal. Per part del Palafrugell, la millor ocasió de gol sorgiria de les botes de Rubén Soler, que ha enviat la pilota al travesser.

A la represa, el Palafrugell ha mantingut el mateix onze, mentre que Mauricio Pochettino ha presentat un equip totalment diferent, en el que només dos homes – Raúl Rodríguez i Juan Forlín- han repetit. Entre els onze jugadors, apareixien el debutant Héctor Moreno i Dídac Vilà, recentment tornat per disputar la temporada amb el que ja era el seu equip. La segona meitat tampoc ha destacat pel bon futbol dels dos equips, tot i que oportunitats de Darder, Osvaldo i Verdú feien pensar que els blanc-i-blaus podien avançar-se en qualsevol moment. Cal destacar la importància de joves jugadors desconeguts per l’afició espanyolista fa un any, com Thievy i Rui Fonte. Aquest darrer ha deixat detalls de qualitat, com una rematada amb el taló, que el porter del Palafrugell ha desviat amb encert.

En definitiva, una prova més per als homes de Pochettino que, en aquest cas, han demostrat no ser capaços de sortir-se’n amb rivals de categoria inferior a la seva. Al Ciutat de Barcelona es veurà quin paper fan davant un rival gran com el Boca Juniors.