Comencen amb bon peu (1-5)

L’Espanyol s’imposa al Peralada per cinc gols a un en el primer partit de pretemporada

El Peralada-Espanyol s’ha convertit en un dels clàssics de l’estiu. Des de que el primer equip del club blanc-i-blau fa l’stage de pretemporada a la localitat empordanesa, el matx entre els dos clubs ha esdevingut tradició. En aquesta ocasió, els homes de Pochettino s’han imposat en un partit en el que ha costat veure bon futbol.

La primera meitat ha estat força igualada. En només deu minuts, es veurien tres gols al Camp Municipal de Peralada. Quan havia passat mitja hora de joc, Dátolo, un dels homes que ho té complicat de cara a la propera temporada, es reivindicava amb un xut amb l’esquerra i avançava el conjunt visitant. Però poc duraria l’alegria als de Pochettino, ja que en la següent jugada, Mate empatava per als locals. Abans d’arribar al descans, encara quedava temps per a que Baena, que la temporada passada va estar molt afectat per les lesions, sorprengués a tothom amb un xut des de fora de l’àrea i fes pujar l’1-2 al marcador.

A la represa, amb un equip totalment diferent, Pochettino ha intentat trobar el futbol que mancava, amb un gran paper del desitjat Dani Osvaldo. Precisament el jugador argentí ha marcat els dos gols següents de l’Espanyol, el darrer en el llançament d’un penal. El marcador final vindria de la ma de Rui Fonte, que la darrera temporada ha signat la seva renovació, en una jugada en la que ha mostrat el seu talent. El primer partit de la pretemporada ha deixat també la possibilitat de veure els jugadors del filial que encara o havien disputat cap minut, com Albert Canal o Clerc, a més del debut d’Albín amb els blanc-i-blaus.

Article publicat a laJornada.cat el 17 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s