Tot preparat per decidir el nou president de l’Espanyol

A punt la Junta d’Accionistes que aquesta tarda acollirà l’estadi Cornellà-el Prat

 

El dia després que els jugadors i tècnics comencessin la pretemporada a Peralada, els accionistes es preparen per l’elecció del nou president de l’entitat. Els dos candidats per substituir Daniel Sánchez Llibre són el membre del seu consell Ramon Condal i el candidat de l’APMAE, que recentment va anunciar que es presentava, Roman Escuer.

Ramon Condal, actual vicepresident del RCD Espanyol, representa l’opció continuista, que compta amb el total suport de l’encara president. En la seva roda de premsa de dimissió, Daniel Sánchez Llibre va afirmar que Condal comptaria amb el seu suport i amb la gestió de les seves accions, tot i que el que ha estat el màxim dirigent els darrers 14 anys seguirà sent propietari de la majoria d’accions del club. Entre el Consell de Condal, apareixen noms vinculats a l’actualitat blanc-i-blava, com el de Joan Collet o Germán de la Crus.

Roman Escuer, per la seva banda, és actualment vicepresident de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE), grup que considera que amb Daniel Sánchez Llibre ha acabat un cicle i que cal començar una nova era amb l’APMAE al capdavant. El candidat va dirigit recentment una carta als socis i accionistes del club, en la qual assegurava que la seva gestió es basaria en un model de planter i fidelització de la massa social, a més d’un esforç especial per tal de sanejar els comptes del club i treure’l de la situació actual.

Tot i que no serà fins al final de la Junta d’Accionistes, es pressuposa que serà l’opció continuista, encapçalada per Ramon Condal, la que acabarà accedint a la presidència del RCD Espanyol. Aquest vespre s’esvairan els dubtes.