Tot preparat per decidir el nou president de l’Espanyol

A punt la Junta d’Accionistes que aquesta tarda acollirà l’estadi Cornellà-el Prat

El dia després que els jugadors i tècnics comencessin la pretemporada a Peralada, els accionistes es preparen per l’elecció del nou president de l’entitat. Els dos candidats per substituir Daniel Sánchez Llibre són el membre del seu consell Ramon Condal i el candidat de l’APMAE, que recentment va anunciar que es presentava, Roman Escuer.

Ramon Condal, actual vicepresident del RCD Espanyol, representa l’opció continuista, que compta amb el total suport de l’encara president. En la seva roda de premsa de dimissió, Daniel Sánchez Llibre va afirmar que Condal comptaria amb el seu suport i amb la gestió de les seves accions, tot i que el que ha estat el màxim dirigent els darrers 14 anys seguirà sent propietari de la majoria d’accions del club. Entre el Consell de Condal, apareixen noms vinculats a l’actualitat blanc-i-blava, com el de Joan Collet o Germán de la Crus.

Roman Escuer, per la seva banda, és actualment vicepresident de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE), grup que considera que amb Daniel Sánchez Llibre ha acabat un cicle i que cal començar una nova era amb l’APMAE al capdavant. El candidat va dirigit recentment una carta als socis i accionistes del club, en la qual assegurava que la seva gestió es basaria en un model de planter i fidelització de la massa social, a més d’un esforç especial per tal de sanejar els comptes del club i treure’l de la situació actual.

Tot i que no serà fins al final de la Junta d’Accionistes, es pressuposa que serà l’opció continuista, encapçalada per Ramon Condal, la que acabarà accedint a la presidència del RCD Espanyol. Aquest vespre s’esvairan els dubtes.

Article publicat a laJornada.cat el 12 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s