Sense sorpreses: Ramon Condal, nou president de l’Espanyol

L’empresari, que porta dues dècades al Consell del club, ha guanyat la votació amb una claríssima majoria que li permet arribar a la presidència del seu club

Amb un 94,36% dels vots a favor, un 3,33% a la candidatura contrària, un 1,88% de vots en blanc i un 0,43% d’abstenció, Ramon Condal por presumir, com deien les previsions, de ser el nou president del RCD Espanyol. Tot i arribar al club als anys ’80, no ha estat fins gairebé tres dècades després que l’empresari -cofundador dels supermercats Condis- ha arribat al capdavant de l’entitat. La candidatura alternativa, de l’APMAE, ha rebut un 3,33% dels vots.

En el seu discurs de benvinguda, a més d’agrair la confiança dels accionistes, ha afirmat que “ser president és el màxim orgull que podia sentir”. Il·lusionat amb el futur, el nou president ha mostrar la seva confiança en el que anomena les dues joies de l’Espanyol: la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i l’estadi Cornellà-el Prat. A mode d’anècdota, ha confessat arribar sovint més de dues hores abans del partit per observar l’estadi, “no hi ha cap escenari que em doni més il·lusió”. Segur d’un projecte social i econòmic que haurà de garantir el futur del club, col·loca com a objectiu principal i prioritari del seu mandat el sanejament econòmic dels comptes de l’entitat. Esportivament, continuarà amb el projecte de planter iniciat pel Consell anterior i recolzat per les figures de Ramon Planes i Mauricio Pochettino. La seva darrera frase, que l’afició agrairà després de les darreres discussions amb personatges de renom a Catalunya, posa de manifest el que molts esperaven: “el millor que m’ha passat a la vida és ser perico“.

Article publicat a laJornada.cat el 12 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s