“Sense cap dubte” el millor dia de la seva vida

Primeres delcaracions dels dos ja ex-candidats a la presidència blanc-i-blava: Ramon Escuer i el nou dirigent Ramon Condal

En la seva primera roda de premsa com a president del RCD Espanyol, Ramon Condal ha assegurat trobar-se en el millor moment de la seva vida. Arriba amb la intenció de “posar l’Espanyol on es mereix: a fora i ben sanejat”. Entre els seus objectius, n’hi ha dos de prioritaris: arribar als 40.000 socis -“amb això es pot fer alguna cosa”- i guanyar la Copa del Rei o arribar a Europa.

Amb 73 anys, no se sent gran per dur a terme aquesta tasca, doncs assegura tenir “les mateixes facultats o més que vint anys enrere”. A mode d’anècdota, assegura que la seva empresa, els supermercats Condis, i la seva marca “van com una moto i m’agradaria que el club anés de la mateixa manera”.

En el referent al cas Osvaldo, que preocupa l’afició blanc-i-blava, el nou mandatari confessa que el més important és el tema esportiu, però que si algun club paga la clàusula, no es podrà retenir el jugador. Ara bé, assegura que des del dia que es van conèixer, l’argentí l’anomena “patró”: “No sé per què ho dirà, devia saber per on anava la cosa”.

“No podíem aspirar a grans percentatges”

Roman Escuer, el candidat de l’APMAE, que ha aconseguit poc més d’un 3% de les votacions, s’ha mostrat decebut per la poca participació dels petits i mitjans accionistes en la Junta. Insisteix, però, en el fet que, tot i que el percentatge en nombre d’accions és baix, un de cada quatre accionistes s’ha decantat per la seva opció. El candidat ha rebutjat entrar al nou Consell d’Administració en el cas que arribés la proposta.

Preguntat per què passarà en un futur, Escuer assegura que seguiran treballant com ho han fet la darrera dècada: “Continuarem proposant solucions als problemes que vinguin -perquè en vindran- i quan haguem de dir la nostra, la direm. L’APMAE sempre ha tingut un esperit constructiu, com ha estat la nostra presentació, i seguirem sent així”.