Tret de sortida a la pretemporada de l’Espanyol

Els homes de Pochettino han arribat avui a Peralada, on s’hi estaran poc més de dues setmanes i jugaran tres partits

Des d’aquest matí, la primera plantilla del RCD Espanyol, amb la incorporació dels joves Clerc, Thievy i Pau, es troba concentrada a Peralada, en el que ja ha esdevingut la tradicional primera parada de la temporada blanc-i-blava, En aquesta ocasió, s’hi quedaran disset dies, i hi jugaran tres partits. El primer d’aquests enfrontaments serà contra l’equip local del municipi empordanès, el proper 16 de juliol; el segon partit enfrontarà l’equip de Pochettino amb el Palafrugell el dia 2; finalment, tres dies després tindrà lloc l’encontre entre l’Espanyol i el Llagostera, el dia 23 a Palamós, tot i que en un inici s’havia informat que seria a Figueres.

Però la pretemporada no acabarà a Peralada. El tradicional torneig Ciutat de Barcelona es celebrarà el proper 27 de juliol i, aquest any, l’Espanyol rebrà la visita del Boca Juniors argentí. Posteriorment, el 4 d’agost, el club ha estat convidat al torneig Antonio Puerta, el que el convertirà en el primer equip nacional a participar-hi. Quatre dies després, entre el 8 i el 9 d’agost, es disputarà la Copa Catalunya i en la mateixa setmana, el dia 12, els de Pochettino s’enfrontaran a un recentment ascendit a Segona A, el Sabadell. La pretemporada perica acabarà el 15 d’agost en el Ciudad de Zaragoza, sis dies abans d’iniciar la temporada 2011-2012 davant la seva afició, a Cornellà-el Prat, contra el Granada.

Article publicat a laJornada.cat el 11 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s