Presentades les noves equipacions de l’Espanyol

El club ha fet oficial quines seran les noves samarretes que vestiran els jugadors la temporada 2011-2012

Tot i que ja es coneixia quina seria la primera samarreta, el RCD Espanyol ha presentat aquest migdia les que seran les noves equipacions per als equips de totes les categories de l’entitat. Han estat presentades en un acte en el qual s’ha donat importància -com ja fa el projecte esportiu- al planter blanc-i-blau, ja que han estat un jove aleví i un d’infantil els encarregats de presentar dues de les peces.

Pel que fa a la roba en sí, hi haurà diverses novetats. El polo de passeig, que lluïa el jugador de l’Aleví Fode, serà blau marí, mentre que la samarreta d’entrenament, presentada per la jugadora Deborah, serà blau clar. Els jugadors del primer equip Álvaro Vázquez i Ernesto Galán han estat presents a l’acte per mostrar les samarretes de la primera i la segona equipació. Aquesta darrera ha sorprès el públic, ja que es tracta d’una samarreta de línies horitzontals negres i blaves. La indumentària dels porters, per la seva banda, ha estat lluïda pel jugador de l’infantil Alberto Román, i es tracta del mateix model que la segona equipació però en tons negres.

Independentment del disseny, les noves equipacions incorporen noves tècniques per tal de facilitar la tasca dels jugadors. Amb una combinació de diversos teixits, es pretén ajudar a la transpiració de la roba, alhora que maximitzar la higiene i donar comoditat als futbolistes. A la part superior de l’esquena, s’hi troba la Creu de Sant Jordi que, al seu interior, inclou el lema “La força d’un sentiment”. Finalment, els laterals de les samarretes mostren la icona del RCD Espanyol, el periquito.

Darrerament, havien nascut força rumors sobre la continuïtat de Li-ning com a patrocinador del club català. Amb la presentació de les noves equipacions, que ha comptat amb la presència del representant a Espanya de la marca xinesa, es desfà aquesta possibilitat i es referma l’acord entre club i patrocinador.