Presentades les noves equipacions de l’Espanyol

El club ha fet oficial quines seran les noves samarretes que vestiran els jugadors la temporada 2011-2012

Tot i que ja es coneixia quina seria la primera samarreta, el RCD Espanyol ha presentat aquest migdia les que seran les noves equipacions per als equips de totes les categories de l’entitat. Han estat presentades en un acte en el qual s’ha donat importància -com ja fa el projecte esportiu- al planter blanc-i-blau, ja que han estat un jove aleví i un d’infantil els encarregats de presentar dues de les peces.

Pel que fa a la roba en sí, hi haurà diverses novetats. El polo de passeig, que lluïa el jugador de l’Aleví Fode, serà blau marí, mentre que la samarreta d’entrenament, presentada per la jugadora Deborah, serà blau clar. Els jugadors del primer equip Álvaro Vázquez i Ernesto Galán han estat presents a l’acte per mostrar les samarretes de la primera i la segona equipació. Aquesta darrera ha sorprès el públic, ja que es tracta d’una samarreta de línies horitzontals negres i blaves. La indumentària dels porters, per la seva banda, ha estat lluïda pel jugador de l’infantil Alberto Román, i es tracta del mateix model que la segona equipació però en tons negres.

Independentment del disseny, les noves equipacions incorporen noves tècniques per tal de facilitar la tasca dels jugadors. Amb una combinació de diversos teixits, es pretén ajudar a la transpiració de la roba, alhora que maximitzar la higiene i donar comoditat als futbolistes. A la part superior de l’esquena, s’hi troba la Creu de Sant Jordi que, al seu interior, inclou el lema “La força d’un sentiment”. Finalment, els laterals de les samarretes mostren la icona del RCD Espanyol, el periquito.

Darrerament, havien nascut força rumors sobre la continuïtat de Li-ning com a patrocinador del club català. Amb la presentació de les noves equipacions, que ha comptat amb la presència del representant a Espanya de la marca xinesa, es desfà aquesta possibilitat i es referma l’acord entre club i patrocinador.

Article publicat a laJornada.cat el 7 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s