Álvaro: “El meu objectiu és renovar”

El davanter del RCD Espanyol assegura que tant ell com el club tenen clara la seva renovació

En la presentació de les noves equipacions de l’Espanyol, Álvaro Vázquez, que ha estat acompanyat del seu company Ernesto Galán, ha declarat la seva intenció de complir el seu contracte i de renovar amb el club. Tal com ha dit el jugador badaloní, “tinc contracte fins el 2013 i les dues parts sabem el que volem”.

Pel que fa a l’equip, el considera un grup “jove, amb ganes i ambició, que ens donarà moltes alegries”. Però per a poder complir els seus objectius, cal que l’equip es mantingui amb pocs canvis respecte a la jornada passada. És per això que Álvaro demana que Osvaldo, jugador que ocupa la mateixa posició que ell, segueixi en la disciplina blanc-i-blava: “per mi, siusplau, que es quedi”. En aquest sentit, el davanter és conscient de la competència que existeix en la seva posició, però assegura que Pochettino està molt content per la seva presència al mundial i que aquest compromís no li farà perdre punts per guanyar-se un lloc en l’equip titulat.

Els objectius de cara a la propera temporada, els té clars: a nivell d’equip, “fer la mateixa primera volta que la temporada passada i una segona volta millor”. I, a títol individual, “renovar amb l’Espanyol i, ara mateix, guanyar el mundial”.