Álvaro: “El meu objectiu és renovar”

El davanter del RCD Espanyol assegura que tant ell com el club tenen clara la seva renovació

En la presentació de les noves equipacions de l’Espanyol, Álvaro Vázquez, que ha estat acompanyat del seu company Ernesto Galán, ha declarat la seva intenció de complir el seu contracte i de renovar amb el club. Tal com ha dit el jugador badaloní, “tinc contracte fins el 2013 i les dues parts sabem el que volem”.

Pel que fa a l’equip, el considera un grup “jove, amb ganes i ambició, que ens donarà moltes alegries”. Però per a poder complir els seus objectius, cal que l’equip es mantingui amb pocs canvis respecte a la jornada passada. És per això que Álvaro demana que Osvaldo, jugador que ocupa la mateixa posició que ell, segueixi en la disciplina blanc-i-blava: “per mi, siusplau, que es quedi”. En aquest sentit, el davanter és conscient de la competència que existeix en la seva posició, però assegura que Pochettino està molt content per la seva presència al mundial i que aquest compromís no li farà perdre punts per guanyar-se un lloc en l’equip titulat.

Els objectius de cara a la propera temporada, els té clars: a nivell d’equip, “fer la mateixa primera volta que la temporada passada i una segona volta millor”. I, a títol individual, “renovar amb l’Espanyol i, ara mateix, guanyar el mundial”.

Article publicat a laJornada.cat el 7 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s