Presentat Adrián Luna com a nou jugador de l’Espanyol

L’uruguaià ha estat presentat a l’espera de la decisió sobre si jugarà amb els blanc-i-blaus la propera temporada o marxarà cedit a algun club de Segona Divisió.

Una de les primeres incorporacions que el RCD Espanyol va fer oficial va ser la de l’uruguaià Adriàn Luna, jove jugador de 19 anys que va captivar el cos tècnic en el torneig americà sub-20, tal com el director esportiu Ramon Planes afirmava en la roda de premsa de la seva presentació. Planes destaca el gran nivell del jove davanter -“amb gana, amb futur”- que, amb les seves jugades, va fer que els tècnics blanc-i-blaus es decidissin per ell des del començament.

Luna arriba conscient que l’Espanyol és un club que ha patit dificultats, com Germán de la Cruz li recordava, però assegura que és una entitat que “està fent les coses molt bé”, entre les que crida l’atenció del jugador el tractament que es fa del planter. Pel que fa a la presència d’altres uruguaians en el primer equip, Luna assegura que és un fet que el pot ajudar. Com a uruguaià, no s’amaga de destacar les virtuts de la seva terra: “els uruguaians ens caracteritzem per seu humils, sacrificats tant dins com a fora del camp, i respectuosos”.

Darrerament, s’ha especulat sobre la possibilitat que Adrián Luna anés cedit a algun club de Segona Divisió per tal d’adaptar-se al futbol espanyol, ja que ell mateix reconeix la dificultat que comportarà haver de fer-se un lloc al futbol espanyol. Tot i així, el davanter ho té clar: “Ho donaré tot per de mi per, si he de marxar, poder tornar i si em quedo, triomfar aquí”. Les claus d’aquest triomf, “humilitat i maduresa. Qualsevol jugador por triomfar, però cal anar pas a pas”. el temps i les circumstàncies decidiran on és el futur del nou davanter perico.

Article publicat a laJornada.cat el 6 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s