Actualitat en blanc-i-blau

Ampliació de capital

El passat 30 de juny es tancava el termini per a comprar accions del RCD Espanyol. Amb la darrera ampliació de capital que, tot i haver d’acabar el 25 de març es va prolongar fins al 30 de juny, l’entitat blanc-i-blava ha aconseguit nu augment de 7,6 milions en els seus comptes, quantitat que serviria per cobrir els deutes del club. Els consellers com Joan Collet i Sergi Oliveró ha han transmès el seu vistiplau als resultats d’aquesta campanya. En la reunió del Consell d’Administració que va fer oficial les xifres d’Ampliació de capital, també es van formalitzar els pressupostos per a la temporada 2011-2012. Amb aquestes xifres, sembla encara més clar que Ramon Condal serà el proper president de l’entitat, fet que s’haurà de decidir en la junta d’accionistes del proper 12 de juliol.

Tancament de la plantilla

Tot i que fa una setmana el president Daniel Sánchez Llibre assegurava que la plantilla estava tancada, en els darrers dies s’han incrementat els rumors sobre la possible arribada del jugador eslovac del Manchester City Vladimir Weiss, a més de les possibles marxes de Dani Osvaldo i Carlos Kameni. En aquest sentit, el porter camerunès recordava a la presentació de la fase final de la Danone Cup que encara té contracte amb l’Espanyol i la seva intenció és complir-lo. Ho feia en les declaracions posteriors a la renúncia per part del Galatasaray al seu fitxatge, en haver incorporat un nou porter a la plantilla. Sembla ser, doncs, que la plantilla encara podria patir alguns canvis en el que queda de mercat.

Campanya d’abonaments

Aquesta setmana s’ha conegut la segona entrega de la campanya d’abonaments. Després que la relació entre dos socis emocionés tots els seguidors, aquest cop es tracta d’un nen que ha de lluitar contra la preeminència dels dos equips principals de l’Estat. L’èxit d’aquest segon anunci està assegurat entre els pericos.

Article publicat a laJornada.cat el 2 de Juliol de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s