L’Espanyol va prenent forma: Héctor Moreno, nou jugador blanc-i-blau

El mexicà s’ha convertit avui en la darrera incorporació del club

El que es presentava com el serial de l’estiu ja s’ha resolt. Héctor Moreno, fins ara jugador de l’AZ Alkmaar, s’ha convertit en el darrer reforç del RCD Espanyol per a la propera temporada. el jugador ja havia donar el vistiplau a venir a Barcelona, pel que es mostrava molt il·lusionat, però les discrepàncies entre els clubs han fet que s’allargués l’operació.

Amb només 18 anys, va debutar amb l’UNAM Pumas, des d’on passaria, la temporada 2007-2008, a l’AZ holandès. Moreno, que actualment està concentrat amb la seva selecció, signarà per les cinc properes temporades. Als seus 23 anys, el seu palmarès ha compta amb una Lliga (temporada 2007-2008) i una Supercopa (temporada 2008-2009) a Holanda, així com amb un campionat del món sub-17 amb Mèxic, l’any 2005.

Es tracta del central que Mauricio Pochettino estava esperant. La seva qualitat ha fet que sigui un dels jugadors és seguits del futbol continental però ha estat l’Espanyol qui més fort ha apostat per ell.