L’Espanyol va prenent forma: Héctor Moreno, nou jugador blanc-i-blau

El mexicà s’ha convertit avui en la darrera incorporació del club

El que es presentava com el serial de l’estiu ja s’ha resolt. Héctor Moreno, fins ara jugador de l’AZ Alkmaar, s’ha convertit en el darrer reforç del RCD Espanyol per a la propera temporada. el jugador ja havia donar el vistiplau a venir a Barcelona, pel que es mostrava molt il·lusionat, però les discrepàncies entre els clubs han fet que s’allargués l’operació.

Amb només 18 anys, va debutar amb l’UNAM Pumas, des d’on passaria, la temporada 2007-2008, a l’AZ holandès. Moreno, que actualment està concentrat amb la seva selecció, signarà per les cinc properes temporades. Als seus 23 anys, el seu palmarès ha compta amb una Lliga (temporada 2007-2008) i una Supercopa (temporada 2008-2009) a Holanda, així com amb un campionat del món sub-17 amb Mèxic, l’any 2005.

Es tracta del central que Mauricio Pochettino estava esperant. La seva qualitat ha fet que sigui un dels jugadors és seguits del futbol continental però ha estat l’Espanyol qui més fort ha apostat per ell.

Article publicat a laJornada.cat el 22 de Juny de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s