Toni acompanyarà Pochettino a la banqueta

L’exjugador del RCD Espanyol torna a l’entitat com a segon entrenador

Antoni Jiménez Sistachs, el que va ser porter del RCD Espanyol durant sis temporades, torna a la que va ser casa seva, aquest cop com a segon entrenador, després que Joan Carrillo, persona que havia ocupat aquest càrrec fins ara, hagi decidit començar una nova etapa a Hongria.

Quan Camacho va arribar a l’Espanyol, el 1993, va portar amb ell un jove porter amb el que havia treballat al Rayo Vallecano. En la seva primera etapa al club blanc-i-blau va contribuir a l’ascens de l’equip a Primera Divisió i va guanyar el trofeu Zamora, premi que tornaria a rebre -aquest cop a Primera- el 1998. Va ser jugador, també, de la selecció espanyola i de la catalana.

Després de la seva primera etapa a l’Espanyol, Toni va marxar a l’Atlético de MAdrid, equip amb el qual perdria la Copa del Rei l’any 2000 davant els blanc-i-blaus. El que tots els pericos recorden d’aquell partit és el gol que Raul Tamudo li va marcar després de prendre-li la pilota de les mans. L’any 2002 tornaria a l’Espanyol, on es retiraria la temporada següent. Després d’haver estat vinculat a l’àrea esportiva de l’Espanyol, actualment es trobava al Girona, on desenvolupava la funció d’entrenador de porters. Un vell conegut que torna a casa per ajudar Pochettino la temporada vinent.

Article publicat a laJornada.cat el 8 de Juny de 2011.

Categories: CatalàTags: , , , , , , , , , ,

martalacima

Journalist and content producer with years of experience in communications and project management in the private sector in Europe, the United States and Latin America.

I have managed communication campaigns and audio-visual productions for top clients including the United Nations Development Programme (UNDP), the European Commission, Eurocities, VISA, Sony-Ericsson, the Centre for Creative Leadership and DirecTV. As a journalist, I contribute with several media outlets producing content in English and Spanish. I fluently speak English, Spanish and Catalan and have a working knowledge of French and Portuguese.

I am an avid traveler, always ready to jump into a new adventure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s