Toni acompanyarà Pochettino a la banqueta

L’exjugador del RCD Espanyol torna a l’entitat com a segon entrenador

Antoni Jiménez Sistachs, el que va ser porter del RCD Espanyol durant sis temporades, torna a la que va ser casa seva, aquest cop com a segon entrenador, després que Joan Carrillo, persona que havia ocupat aquest càrrec fins ara, hagi decidit començar una nova etapa a Hongria.

Quan Camacho va arribar a l’Espanyol, el 1993, va portar amb ell un jove porter amb el que havia treballat al Rayo Vallecano. En la seva primera etapa al club blanc-i-blau va contribuir a l’ascens de l’equip a Primera Divisió i va guanyar el trofeu Zamora, premi que tornaria a rebre -aquest cop a Primera- el 1998. Va ser jugador, també, de la selecció espanyola i de la catalana.

Després de la seva primera etapa a l’Espanyol, Toni va marxar a l’Atlético de MAdrid, equip amb el qual perdria la Copa del Rei l’any 2000 davant els blanc-i-blaus. El que tots els pericos recorden d’aquell partit és el gol que Raul Tamudo li va marcar després de prendre-li la pilota de les mans. L’any 2002 tornaria a l’Espanyol, on es retiraria la temporada següent. Després d’haver estat vinculat a l’àrea esportiva de l’Espanyol, actualment es trobava al Girona, on desenvolupava la funció d’entrenador de porters. Un vell conegut que torna a casa per ajudar Pochettino la temporada vinent.